Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Canilleros Central Bots Nobles
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento passt de bal zonder na te denken. Daar is Finol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yánez rent richting de bal. Yánez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarmiento zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Finol probeert naar een medespeler te passen. Yánez bereikt de bal nog maar net als eerste. Yánez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Atencio verovert de bal door een tackle van achteren. Cichero onderschept slim de pass. Cichero geeft een lange en hoge pass. Yánez is nu in balbezit. Yánez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Canilleros Central - Bots Nobles 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canilleros Central 62%, Bots Nobles 38%.
Canilleros Central - Bots Nobles 0:1

59e minuut.
Klungelig pakt Montezuma de bal. Chacín bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacín probeert naar een medespeler te passen. Urbaneja rent richting de bal. Urbaneja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Urbaneja de bal onder controle te krijgen. Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbaneja draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Navea geeft de bal voor. Inworp. Sarmiento met de inworp. Finol rent richting de bal. Finol geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canilleros Central 42%, Bots Nobles 58%.
Canilleros Central - Bots Nobles 0:1