Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LIONS UNITED EvoClub
433 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 21.6
average Schieten poor
poor Passen average
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Páez is nu in balbezit. Isnardi rent richting de bal. Isnardi speelt de bal door. Núñez is nu in balbezit. Núñez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LIONS UNITED - EvoClub 0:1

7e minuut.
Alvarado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Núñez speelt de bal door. Lozano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Osorio rent richting de bal. Osorio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LIONS UNITED - EvoClub 1:1

17e minuut.
Seijas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano verovert de bal door een tackle van achteren. Núñez probeert naar een medespeler te passen. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio rent richting de bal. Osorio met een sublieme pass. Cedeño is nu in balbezit. Cedeño haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Seijas met een snelle inworp. Osorio rent richting de bal. Osorio met een sublieme pass. Cedeño is nu in balbezit. Cedeño haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONS UNITED - EvoClub 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIONS UNITED 48%, EvoClub 52%.
LIONS UNITED - EvoClub 2:1

46e minuut.
Isea bereikt de bal nog maar net als eerste. Isea passt de bal in één keer door. Osorio is nu in balbezit. Osorio haalt uit met een fantastische trap. Riera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONS UNITED - EvoClub 3:1

67e minuut.
Meléndez onderschept slim de pass. Meléndez geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lozano de bal onder controle te krijgen. Urbina rent richting de bal. Urbina geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Urbina rent richting de bal. Quintana verovert de bal door een tackle van achteren. Quintana geeft een lange en hoge pass. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Díaz passt de bal zonder na te denken. Isnardi geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Chirinos de bal onder controle te krijgen. Páez rent richting de bal. Páez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Isnardi verovert de bal door een tackle van achteren. Isnardi speelt de bal door. Páez rent richting de bal. Páez schiet op doel. Ángel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONS UNITED - EvoClub 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIONS UNITED 49%, EvoClub 51%.
LIONS UNITED - EvoClub 3:2