Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallos AC Gambeteros Oscuros
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Sifontes bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas verovert de bal door een tackle van achteren. Sarcos is nu in balbezit. De Ornelas is nu in balbezit. De Ornelas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Savaresse kopt de bal weg. Sifontes heeft problemen om de bal te vangen. De Ornelas rent richting de bal. Palmezano rent richting de bal. Palmezano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Savaresse passt de bal zonder na te denken. De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas passt de bal in één keer door. Sarcos heeft problemen om de bal te vangen. Sarcos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
De Ornelas is nu in balbezit. De Ornelas passt de bal zonder na te denken. Sarcos rent richting de bal. Sarcos haalt uit met een fantastische trap. Ceciliano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Klungelig pakt Sarcos de bal. De Ornelas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifontes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sifontes krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Faya onderschept slim de pass. De Ornelas rent richting de bal. De Ornelas passt de bal in één keer door. Sarcos rent richting de bal. Sarcos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bravo heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Ordóñez met de inworp. De Ornelas is nu in balbezit. De Ornelas speelt de bal door. Savaresse rent richting de bal. Savaresse geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallos AC 54%, Gambeteros Oscuros 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gallos AC - Gambeteros Oscuros 0:0

64e minuut.
Sarcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra verovert de bal door een tackle van achteren. Serra passt de bal met de wreef. Savaresse is nu in balbezit. Savaresse geeft de bal voor. Filardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Na een snelle pass probeert Sifontes de bal onder controle te krijgen. Sifontes passt de bal in één keer door. Bravo is nu in balbezit. Sarcos verovert de bal door een tackle van achteren. Sarcos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallos AC - Gambeteros Oscuros 1:0

89e minuut.
Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra passt de bal met de wreef. Sifontes bereikt de bal nog maar net als eerste. De Ornelas verovert de bal door een tackle van achteren. De Ornelas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallos AC - Gambeteros Oscuros 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallos AC 42%, Gambeteros Oscuros 58%.
Gallos AC - Gambeteros Oscuros 2:0