Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Carrizal FC Jaspe
541 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31 gemiddelde waardering 16.9
average Schieten poor
weak Passen poor
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Crespo probeert naar een medespeler te passen. Casanova rent richting de bal. Casanova passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vicuña de bal. Vicuña schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Crespo speelt de bal door. Canache rent richting de bal. Buczacki onderschept slim de pass. Casanova rent richting de bal. Casanova schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Riberos de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Carrizal FC - Jaspe 1:0

13e minuut.
Carrizo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garcés is nu in balbezit. Garcés speelt de bal door. Klungelig pakt Vicuña de bal. Vicuña haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Buczacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczacki passt de bal zonder na te denken. Linárez heeft problemen om de bal te vangen. Vicuña rent richting de bal. Vicuña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Vicuña is nu in balbezit. Vicuña passt de bal in één keer door. Casanova rent richting de bal. Casanova haalt uit met een fantastische trap. Carbonelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Carrizal FC - Jaspe 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Carrizal FC 35%, Jaspe 65%.
Deportivo Carrizal FC - Jaspe 2:0

48e minuut.
Polowczyk passt de bal met de wreef. Saer rent richting de bal. Saer passt de bal met de wreef. Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Caridad speelt de bal door. Klungelig pakt Cárdenas de bal. Buczacki probeert naar een medespeler te passen. Vicuña is nu in balbezit. Vicuña haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Medrano komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Medrano kopt de bal weg. Polowczyk heeft problemen om de bal te vangen. Polowczyk speelt de bal door. Buczacki is nu in balbezit. Buczacki haalt uit met een fantastische trap. Carbonelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Alfaro is nu in balbezit. Alfaro met een sublieme pass. Bustamante is nu in balbezit. Montenegro verovert de bal door een tackle van achteren. Montenegro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Linárez geeft een hoge lob. Inworp. Crespo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vicuña rent richting de bal. Vicuña haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Carrizal FC - Jaspe 3:0

85e minuut.
Medrano speelt de bal door. Crespo rent richting de bal. Crespo geeft een hoge lob. Medrano krijgt zijn hoofd ertegen. Riberos kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vicuña rent richting de bal. Vicuña haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Carrizal FC 32%, Jaspe 68%.
Deportivo Carrizal FC - Jaspe 3:0