Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballeros de Guárico club yutaje
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Zárate rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carache. Zárate raakt geblesseerd tijdens het duel. Zárate zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Pacheco de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Saer kan de bal niet met de borst controleren. Carache bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zárate naar de kleedkamers voor een vroege douche.

27e minuut.
Albarrán is nu in balbezit. Albarrán geeft een lange en hoge pass. Castellini rent richting de bal. Castellini schiet op doel. Yánez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros de Guárico - club yutaje 1:0

31e minuut.
Piñate probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Figueira rent richting de bal. Bravo begaat een overtreding. Figueira raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

33e minuut.
Figueira rent richting de bal. Figueira geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mendoza met de inworp. Bravo speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Cabrales passt de bal zonder na te denken. Pinto rent richting de bal. Pinto met een sublieme pass. Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Valdés met een sublieme pass. Cabrales rent richting de bal. Cabrales passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bravo de bal. Bravo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros de Guárico 60%, club yutaje 40%.
Caballeros de Guárico - club yutaje 1:0

52e minuut.
Saer geeft de bal voor. Pinto probeert de bal aan de voet te houden. Piñate is nu in balbezit. Albarrán rent richting de bal. Albarrán schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pinto kopt de bal weg. Suárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés begaat een overtreding. Suárez moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Suárez kan niet meer verder spelen. Reyes komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Albarrán geeft een hoge lob. Klungelig pakt Castellini de bal. Dudamel bereikt de bal nog maar net als eerste. Almarza verovert de bal door een tackle van achteren. Almarza schiet op doel. Yánez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Castellini rent richting de bal. Dudamel onderschept slim de pass. Albarrán verovert de bal door een tackle van achteren. Castellini rent richting de bal. Castellini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros de Guárico - club yutaje 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros de Guárico 53%, club yutaje 47%.
Caballeros de Guárico - club yutaje 2:0