Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turcos del Zulia Revolucionarios UA
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Aguirre controleert de bal met de borst. Aguirre geeft een hoge lob. Madroñero kopt de bal weg. Silva is nu in balbezit. Silva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Colmenares rent richting de bal. Colmenares geeft de bal voor. Azpurua heeft problemen om de bal te vangen. Aristeguieta is nu in balbezit. Aristeguieta schiet op doel. Tarazona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prieto is nu in balbezit. Prieto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turcos del Zulia - Revolucionarios UA 1:0

29e minuut.
Daar is Arévalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arévalo geeft een lange en hoge pass. De la terga heeft problemen om de bal te vangen. Silva rent richting de bal. Silva haalt uit met een fantastische trap. Fasciana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Turcos del Zulia - Revolucionarios UA 1:1

30e minuut.
Leañez rent richting de bal. Aristeguieta onderschept slim de pass. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpeccio rent richting de bal. Scarpeccio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turcos del Zulia - Revolucionarios UA 2:1

39e minuut.
Aristeguieta verovert de bal door een tackle van achteren. Scarpeccio rent richting de bal. Arévalo rent richting de bal. Scarpeccio rent richting de bal. Scarpeccio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Turcos del Zulia - Revolucionarios UA 3:1

42e minuut.
Leañez rent richting de bal. Leañez met een sublieme pass. Silva rent richting de bal. Silva haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert De la terga de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turcos del Zulia - Revolucionarios UA 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turcos del Zulia 46%, Revolucionarios UA 54%.
Turcos del Zulia - Revolucionarios UA 3:2

70e minuut.
Ferreira speelt de bal door. Aristeguieta rent richting de bal. Scarpeccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpeccio haalt uit met een fantastische trap. Tarazona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turcos del Zulia - Revolucionarios UA 4:2

76e minuut.
Klungelig pakt Aristeguieta de bal. Scarpeccio rent richting de bal. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aristeguieta is nu in balbezit. Aristeguieta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Colmenares geeft een lange en hoge pass. Salas kopt de bal weg. Daar is García Rivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aristeguieta is nu in balbezit. Aristeguieta schiet op doel. Tarazona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turcos del Zulia - Revolucionarios UA 5:2

85e minuut.
Ferreira met een sublieme pass. Aristeguieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas verovert de bal door een tackle van achteren. Scarpeccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpeccio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turcos del Zulia - Revolucionarios UA 6:2

86e minuut.
Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva passt de bal zonder na te denken. Garcés rent richting de bal. Scarpeccio is nu in balbezit. Scarpeccio draait met de bal, schiet en ... Tarazona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Vergara met een snelle inworp. Colmenares bereikt de bal nog maar net als eerste. Colmenares passt de bal zonder na te denken. Aristeguieta rent richting de bal. Aristeguieta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turcos del Zulia 37%, Revolucionarios UA 63%.
Turcos del Zulia - Revolucionarios UA 6:2