Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballeros Locos Sokkeros de Guayana
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


15e minuut.
Albarrán rent richting de bal. Pineda onderschept slim de pass. Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Prado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros Locos - Sokkeros de Guayana 0:1

17e minuut.
Prado passt de bal in één keer door. Daar is Tovar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rocha rent richting de bal. Mathías bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathías schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Lugo onderschept slim de pass. Lugo met een sublieme pass. Daar is Carbonell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Marín passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pineda rent richting de bal. Pineda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros Locos - Sokkeros de Guayana 0:2

41e minuut.
Cabrales is nu in balbezit. Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. Rocha is nu in balbezit. Rocha draait met de bal, schiet en ... Dolgetta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mathías rent richting de bal. Mathías haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros Locos 44%, Sokkeros de Guayana 56%.
Caballeros Locos - Sokkeros de Guayana 0:2

57e minuut.
Prado schiet op doel. Otero kopt de bal weg. Daar is Toloza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prado is nu in balbezit. Prado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Prado raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Anzoátegui komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Toloza rent richting de bal. Albarrán rent richting de bal. Anzoátegui begaat een overtreding. Anzoátegui krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Anzoátegui probeert de bal aan de voet te houden. Toloza rent richting de bal. Toloza passt de bal met de wreef. Rocha is nu in balbezit. Rocha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros Locos 46%, Sokkeros de Guayana 54%.
Caballeros Locos - Sokkeros de Guayana 0:2