Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ondas Desnudos Gambeteros Oscuros
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Sifontes is nu in balbezit. Zurita verovert de bal door een tackle van achteren. Valdés legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Valdés krijgt een gele kaart. Zurita is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Arteaga neemt zijn aanloop. Filardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Klungelig pakt Serra de bal. Piedra onderschept slim de pass. Arteaga rent richting de bal. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ondas Desnudos - Gambeteros Oscuros 1:0

33e minuut.
Serra rent richting de bal. Arteaga verovert de bal door een tackle van achteren. Arteaga passt de bal zonder na te denken. Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Filardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Marcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcano speelt de bal door. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ondas Desnudos - Gambeteros Oscuros 2:0

38e minuut.
Zurita rent richting de bal. Zurita probeert naar een medespeler te passen. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ceciliano de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Sifontes geeft de bal voor. Piedra speelt de bal door. Arteaga heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez rent richting de bal. Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ondas Desnudos 51%, Gambeteros Oscuros 49%.
Ondas Desnudos - Gambeteros Oscuros 2:0

59e minuut.
Daar is Piedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serra met een sublieme pass. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saggiomo verovert de bal door een tackle van achteren. Saggiomo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Sifontes met een sublieme pass. Piedra heeft problemen om de bal te vangen. Piedra speelt de bal door. Saggiomo rent richting de bal. Saggiomo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ondas Desnudos 46%, Gambeteros Oscuros 54%.
Ondas Desnudos - Gambeteros Oscuros 2:0