Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 00:30
  • Competitiewedstrijd: League IV 14
  • Stadion: Jaspe Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2398
Automáticos Ganadores Real Briz
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten average
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


26e minuut.
Davalillo met een harde bal richting middenveld. Maldonado probeert de bal met de borst te controleren. Maldonado met een sublieme pass. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Padrón rent richting de bal. Padrón draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Figueira de bal. Quintana is nu in balbezit. Quintana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Automáticos Ganadores - Real Briz 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Automáticos Ganadores 44%, Real Briz 56%.
Automáticos Ganadores - Real Briz 1:0

52e minuut.
Andrade is nu in balbezit. Andrade geeft een lange en hoge pass. Primera bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Matos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Villareal is nu in balbezit. Villareal passt de bal met de wreef. Reinoso is nu in balbezit. Reinoso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Automáticos Ganadores - Real Briz 1:1

68e minuut.
Daar is Matos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villareal is nu in balbezit. Villareal passt de bal met de wreef. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pinto is nu in balbezit. Pinto geeft een hoge lob. Daar is Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana draait met de bal, schiet en ... Davalillo bokst de bal weg.

85e minuut.
Padrón met een sublieme pass. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana haalt uit met een fantastische trap. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Automáticos Ganadores - Real Briz 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Automáticos Ganadores 36%, Real Briz 64%.
Automáticos Ganadores - Real Briz 2:1