Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballeros de Guárico La Magia FC
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Duijm onderschept slim de pass. Duijm geeft de bal voor. Anzoátegui heeft problemen om de bal te vangen. Piñango is nu in balbezit. Piñango schiet op doel. Torres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros de Guárico - La Magia FC 0:1

5e minuut.
Almarza is nu in balbezit. Almarza speelt de bal door. Páez is nu in balbezit. Piñango rent richting de bal. Piñango draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros de Guárico - La Magia FC 0:2

9e minuut.
Amundaray probeert naar een medespeler te passen. Carache probeert naar een medespeler te passen. Daar is Parada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros de Guárico - La Magia FC 1:2

19e minuut.
Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares passt de bal met de wreef. Castellini is nu in balbezit. Castellini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Caballeros de Guárico - La Magia FC 2:2

32e minuut.
Tavares heeft problemen om de bal te vangen. Duijm is nu in balbezit. Tavares rent richting de bal. Castellini is nu in balbezit. Castellini draait met de bal, schiet en ... Barboza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Piñate verovert de bal door een tackle van achteren. Piñate passt de bal in één keer door. Duijm speelt de bal door. Piñango rent richting de bal. Piñango haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros de Guárico - La Magia FC 2:3

43e minuut.
Rojas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barboza komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm onderschept slim de pass. Duijm speelt de bal door. Piñango bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñango draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros de Guárico 54%, La Magia FC 46%.
Caballeros de Guárico - La Magia FC 2:3

80e minuut.
Duijm geeft een hoge lob. Piñango probeert de bal aan de voet te houden. Figueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñango verovert de bal door een tackle van achteren. Piñango haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Torres niet meer kan verder spelen. Querales komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros de Guárico 62%, La Magia FC 38%.
Caballeros de Guárico - La Magia FC 2:3