Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Armas Futbol Club Desastrosos Potentes
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Loreto geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peraza met de inworp. Camargo bereikt de bal nog maar net als eerste. Camargo haalt uit met een fantastische trap. Portillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cardozo rent richting de bal. Cardozo schiet op doel. Portillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Echenausi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Polanco met de inworp. Reinoso rent richting de bal. Reinoso haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Landaeta onderschept slim de pass. Landaeta geeft de bal voor. Chacón heeft problemen om de bal te vangen. Arreaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Arreaza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez met een sublieme pass. Arreaza is nu in balbezit. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso draait met de bal, schiet en ... Rivera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Peraza is nu in balbezit. Seijas is nu in balbezit. Peraza verovert de bal door een tackle van achteren. Peraza geeft een hoge lob. Cardozo springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armas Futbol Club 38%, Desastrosos Potentes 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Armas Futbol Club - Desastrosos Potentes 0:0

58e minuut.
Ricaurte passt de bal met de wreef. Rolán bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rolán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bejarano met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Molletones geeft een hoge lob. Arreaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón rent richting de bal. Arreaza verovert de bal door een tackle van achteren. Arreaza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Klungelig pakt Montana de bal. Montana speelt de bal door. Arreaza is nu in balbezit. Arreaza schiet op doel. Rivera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Armas Futbol Club - Desastrosos Potentes 0:1

79e minuut.
Arreaza onderschept slim de pass. Polanco is nu in balbezit. Polanco speelt de bal door. Reinoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armas Futbol Club 47%, Desastrosos Potentes 53%.
Armas Futbol Club - Desastrosos Potentes 0:1