Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sokkeros de Guayana Revolucionarios UA
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


9e minuut.
Hidalgo passt de bal in één keer door. Silva is nu in balbezit. Greco begaat een overtreding. Silva moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Silva kan niet meer verder spelen. Cumana komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Azpurua geeft een hoge lob. Tovar kopt de bal weg. Salas is nu in balbezit. Anzoátegui verovert de bal door een tackle van achteren. Anzoátegui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Galarraga kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Salas de bal onder controle te krijgen. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzoátegui is nu in balbezit. Anzoátegui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokkeros de Guayana - Revolucionarios UA 1:0

27e minuut.
Madroñero geeft een hoge lob. Leañez heeft problemen om de bal te vangen. Leañez probeert naar een medespeler te passen. Cumana rent richting de bal. Cumana schiet op doel. Dolgetta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sokkeros de Guayana - Revolucionarios UA 1:1

32e minuut.
Tarazona trapt de bal weg van het doel. Hidalgo kopt de bal weg. Leañez met een sublieme pass. Cumana is nu in balbezit. Cumana haalt uit met een fantastische trap. Dolgetta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Dolgetta met een sublieme pass. Arévalo is nu in balbezit. Arévalo passt de bal met de wreef. Cumana rent richting de bal. Cumana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sokkeros de Guayana - Revolucionarios UA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokkeros de Guayana 48%, Revolucionarios UA 52%.
Sokkeros de Guayana - Revolucionarios UA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sokkeros de Guayana 37%, Revolucionarios UA 63%.
Sokkeros de Guayana - Revolucionarios UA 1:2