Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballeros Locos Atlético Soltería
Normal Tactiek 433
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15.4
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Monagas rent richting de bal. Claverie verovert de bal door een tackle van achteren. Claverie passt de bal zonder na te denken. Inciarte is nu in balbezit. Inciarte draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros Locos - Atlético Soltería 0:1

4e minuut.
Montezuma rent richting de bal. Mathías is nu in balbezit. Rocha rent richting de bal. Rocha schiet op doel. Cuicas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Caballeros Locos - Atlético Soltería 1:1

10e minuut.
Albarrán rent richting de bal. Albarrán speelt de bal door. Lugo met een sublieme pass. Mathías rent richting de bal. Mathías haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Claverie is nu in balbezit. Rocha verovert de bal door een tackle van achteren. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha rent richting de bal. Rocha schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Lozano probeert de bal met de borst te controleren. Claverie is nu in balbezit. Claverie speelt de bal door. Daar is Montezuma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montezuma haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Contreras probeert wanhopig de bal te grijpen. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros Locos - Atlético Soltería 1:2

20e minuut.
Arteaga geeft een hoge lob. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Inciarte onderschept slim de pass. Inciarte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros Locos - Atlético Soltería 1:3

29e minuut.
Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robles legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hidalgo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rocha zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Di Giorgi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros Locos - Atlético Soltería 2:3

29e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Di Giorgi niet meer kan verder spelen. Carbonell komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha passt de bal met de wreef. Contreras rent richting de bal. Mathías verovert de bal door een tackle van achteren. Mathías schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Carbonell met een harde bal richting middenveld. Lugo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hidalgo de bal onder controle te krijgen. Mathías bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathías geeft een hoge lob. Carbonell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Montezuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Montezuma speelt de bal door. Inciarte rent richting de bal. Inciarte schiet op doel. Contreras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros Locos - Atlético Soltería 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros Locos 37%, Atlético Soltería 63%.
Caballeros Locos - Atlético Soltería 2:4

51e minuut.
Contreras rent richting de bal. Mathías onderschept slim de pass. Mathías passt de bal zonder na te denken. Rocha rent richting de bal. Rocha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros Locos - Atlético Soltería 3:4

64e minuut.
Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga passt de bal met de wreef. Albarrán is nu in balbezit. Inciarte verovert de bal door een tackle van achteren. Inciarte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Cuicas geeft een hoge lob. Doeltrap. Contreras trapt de bal weg. Lugo kopt de bal weg. Toloza geeft een lange en hoge pass. Carbonell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Toloza speelt de bal door. Lugo is nu in balbezit. Lugo passt de bal in één keer door. Rocha is nu in balbezit. Rocha haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Rocha probeert naar een medespeler te passen. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga passt de bal met de wreef. Inciarte is nu in balbezit. Inciarte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros Locos - Atlético Soltería 3:5

89e minuut.
Lugo is nu in balbezit. Lugo probeert naar een medespeler te passen. Cuicas rent richting de bal. Mathías is nu in balbezit. Mathías haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros Locos 46%, Atlético Soltería 54%.
Caballeros Locos - Atlético Soltería 3:5