Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Desastrosos Potentes Caballeros de Guárico
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.7
average Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Polanco speelt de bal door. Figueira bereikt de bal nog maar net als eerste. Arreaza verovert de bal door een tackle van achteren. Arreaza haalt uit met een fantastische trap. Querales probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Suárez rent richting de bal. Suárez speelt de bal door. Piñate met een sublieme pass. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Suárez is nu in balbezit. Suárez met een sublieme pass. Castellini is nu in balbezit. Castellini haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Desastrosos Potentes - Caballeros de Guárico 0:1

36e minuut.
Polanco passt de bal in één keer door. Figueira probeert naar een medespeler te passen. Reinoso is nu in balbezit. Arreaza rent richting de bal. Arreaza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Martínez passt de bal in één keer door. Montana bereikt de bal nog maar net als eerste. Montana probeert naar een medespeler te passen. Arreaza is nu in balbezit. Arreaza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desastrosos Potentes 47%, Caballeros de Guárico 53%.
Desastrosos Potentes - Caballeros de Guárico 0:1

58e minuut.
Reyes onderschept slim de pass. Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez met een sublieme pass. Arreaza is nu in balbezit. Arreaza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Cermeño geeft een lange en hoge pass. Saer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arreaza. Saer moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Saer kan niet meer verder spelen. Terán komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinoso onderschept slim de pass. Reinoso speelt de bal door. Montana is nu in balbezit. Montana draait met de bal, schiet en ... Querales bokst de bal weg.

83e minuut.
Polanco onderschept slim de pass. Polanco passt de bal zonder na te denken. Arreaza is nu in balbezit. Arreaza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Desastrosos Potentes - Caballeros de Guárico 1:1

84e minuut.
Polanco geeft een hoge lob. Anzoátegui is nu in balbezit. Arreaza onderschept slim de pass. Arreaza haalt uit met een fantastische trap. Paal!

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Polanco zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reinoso rent richting de bal. Reinoso schiet op doel. Anzoátegui probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Desastrosos Potentes 49%, Caballeros de Guárico 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Desastrosos Potentes - Caballeros de Guárico 1:1