Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Revolucionarios UA Caballeros Locos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Mathías bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathías schiet op doel. Na een snelle pass probeert Garcés de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lozano neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Revolucionarios UA - Caballeros Locos 0:1

11e minuut.
Lugo onderschept slim de pass. Lugo geeft een lange en hoge pass. Azpurua is nu in balbezit. Mathías verovert de bal door een tackle van achteren. Mathías draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Revolucionarios UA - Caballeros Locos 0:2

16e minuut.
Aguirre is nu in balbezit. Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Leañez is nu in balbezit. Cumana bereikt de bal nog maar net als eerste. Cumana schiet op doel. Contreras bokst de bal weg.

32e minuut.
Toloza verovert de bal door een tackle van achteren. Lugo is nu in balbezit. Lugo passt de bal zonder na te denken. Daar is Mathías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mathías schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Toloza verovert de bal door een tackle van achteren. Toloza probeert naar een medespeler te passen. Rocha rent richting de bal. Mathías bereikt de bal nog maar net als eerste. Mathías haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Revolucionarios UA 55%, Caballeros Locos 45%.
Revolucionarios UA - Caballeros Locos 0:2

52e minuut.
Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo geeft een hoge lob. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leañez verovert de bal door een tackle van achteren. Leañez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Contreras geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Madroñero met de inworp. Leañez is nu in balbezit. Leañez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Lugo rent richting de bal. Rocha is nu in balbezit. Mathías is nu in balbezit. Mathías draait met de bal, schiet en ... Tarazona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Revolucionarios UA - Caballeros Locos 0:3

64e minuut.
Lugo probeert naar een medespeler te passen. Azpurua bereikt de bal nog maar net als eerste. Azpurua geeft een hoge lob. Cumana is nu in balbezit. Cumana haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Aguirre speelt de bal door. Leañez rent richting de bal. Cumana is nu in balbezit. Leañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Leañez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Madroñero is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Monagas. Madroñero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garcés zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Otero kopt de bal weg. Leañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Leañez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Mathías passt de bal in één keer door. Lozano is nu in balbezit. Lozano speelt de bal door. Rocha is nu in balbezit. Rocha geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Revolucionarios UA 58%, Caballeros Locos 42%.
Revolucionarios UA - Caballeros Locos 0:3