Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Magia FC Gambeteros Oscuros
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Parada trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Sifontes de bal. Páez speelt de bal door. Piñango bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñango draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Daar is Serra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duijm is nu in balbezit. Duijm speelt de bal door. Piñango is nu in balbezit. Piñango schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Carache probeert naar een medespeler te passen. Piedra probeert de bal aan de voet te houden. Valdés is nu in balbezit. Piedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Piedra geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
La Magia FC - Gambeteros Oscuros 0:1

24e minuut.
Duijm heeft problemen om de bal te vangen. Saggiomo rent richting de bal. Duijm onderschept slim de pass. Palmezano onderschept slim de pass. Palmezano haalt uit met een fantastische trap. Barboza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Quintero geeft een hoge lob. Dolgetta is nu in balbezit. Dolgetta passt de bal met de wreef. Piñango is nu in balbezit. Piñango haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Amundaray kopt de bal weg. Dolgetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifontes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sifontes krijgt een gele kaart. Dolgetta raakt geblesseerd tijdens het duel. Amundaray zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Filardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piñango is nu in balbezit. Piñango schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Magia FC - Gambeteros Oscuros 1:1

32e minuut.
Serra met een snelle inworp. Hinestroza heeft problemen om de bal te vangen. Barboza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hinestroza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hinestroza zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Barboza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Saggiomo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
La Magia FC - Gambeteros Oscuros 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Magia FC 45%, Gambeteros Oscuros 55%.
La Magia FC - Gambeteros Oscuros 1:2

52e minuut.
Amundaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifontes is nu in balbezit. Sifontes geeft een lange en hoge pass. Saggiomo is nu in balbezit. Saggiomo haalt uit met een fantastische trap. Barboza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Rojo is nu in balbezit. Faya is nu in balbezit. Rojo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rojo krijgt een gele kaart. Faya raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Faya kan niet meer verder spelen. Laya komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Sifontes met een sublieme pass. Valdés is nu in balbezit. Valdés speelt de bal door. Palmezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmezano haalt uit met een fantastische trap. Paal! Barboza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Palmezano probeert de bal aan de voet te houden. Páez rent richting de bal. Páez met een sublieme pass. Piñango bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñango schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Páez probeert de bal aan de voet te houden. Bravo is nu in balbezit. Serra probeert naar een medespeler te passen. Saggiomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saggiomo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Amundaray heeft problemen om de bal te vangen. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra met een sublieme pass. Saggiomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saggiomo schiet op doel. Barboza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Magia FC 52%, Gambeteros Oscuros 48%.
La Magia FC - Gambeteros Oscuros 1:2