Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Carrizal FC Revolucionarios UA
541 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 20.5
matig Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Leañez speelt de bal door. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hidalgo probeert naar een medespeler te passen. Cumana rent richting de bal. Cumana haalt uit met een fantastische trap. Colina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Medrano kopt de bal weg. García Rivas probeert de bal aan de voet te houden. Vicuña is nu in balbezit. Vicuña haalt uit met een fantastische trap. Tarazona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Carrizal FC - Revolucionarios UA 1:0

20e minuut.
Zárate probeert naar een medespeler te passen. Garcés rent richting de bal. Vicuña tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vicuña krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Garcés probeert naar een medespeler te passen. Medrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Medrano met een sublieme pass. Vicuña is nu in balbezit. Vicuña haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Piñango met de inworp. Zárate is nu in balbezit. Zárate passt de bal met de wreef. Medrano is nu in balbezit. Medrano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Zárate probeert naar een medespeler te passen. Medrano rent richting de bal. Azpurua legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Azpurua krijgt een gele kaart. Medrano raakt geblesseerd tijdens het duel. Vicuña zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Carrizal FC - Revolucionarios UA 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Carrizal FC 41%, Revolucionarios UA 59%.
Deportivo Carrizal FC - Revolucionarios UA 2:0

46e minuut.
Zárate is nu in balbezit. Leañez verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crespo. Crespo krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Tarazona met een harde bal richting middenveld. Piñango kopt de bal weg. Arévalo is nu in balbezit. Medrano onderschept slim de pass. Medrano schiet op doel. Tarazona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Arévalo geeft de bal voor. Piñango is nu in balbezit. Marchán met een sublieme pass. Medrano rent richting de bal. Medrano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Carrizal FC 30%, Revolucionarios UA 70%.
Deportivo Carrizal FC - Revolucionarios UA 2:0