Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lhyams Sth Caballeros de Guárico
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Piñate heeft problemen om de bal te vangen. Piñate passt de bal in één keer door. Castellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellini draait met de bal, schiet en ... Peña onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Lhyams Sth - Caballeros de Guárico 0:1

11e minuut.
Mariño is nu in balbezit. Mariño geeft een lange en hoge pass. Almarza probeert naar een medespeler te passen. Castellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellini draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Piñate rent richting de bal. Madroñero onderschept slim de pass. Mendoza is nu in balbezit. Madroñero verovert de bal door een tackle van achteren. Madroñero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Almarza verovert de bal door een tackle van achteren. Ayala legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Almarza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tavares kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kouffati probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lhyams Sth - Caballeros de Guárico 0:2

35e minuut.
Almarza is nu in balbezit. Almarza passt de bal met de wreef. Castellini is nu in balbezit. Castellini schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ayala de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Anzoátegui geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maturén met de inworp. Carbonelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Madroñero is nu in balbezit. Madroñero speelt de bal door. Mendoza met een sublieme pass. Castellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellini draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lhyams Sth 64%, Caballeros de Guárico 36%.
Lhyams Sth - Caballeros de Guárico 0:2

48e minuut.
Daar is Piñate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oropeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Oropeza speelt de bal door. Cardozo is nu in balbezit. Cardozo schiet op doel. Querales probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lhyams Sth - Caballeros de Guárico 1:2

51e minuut.
Maturén geeft een hoge lob. Oropeza kopt de bal weg. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo haalt uit met een fantastische trap. Querales werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lhyams Sth - Caballeros de Guárico 2:2

62e minuut.
Tavares met een sublieme pass. Piñate bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñate speelt de bal door. Cardozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardozo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Castellini passt de bal met de wreef. Cárdenas is nu in balbezit. Tavares maakt een afschuwelijke overtreding. Tavares is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lhyams Sth 38%, Caballeros de Guárico 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lhyams Sth - Caballeros de Guárico 2:2