Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caballeros de Guárico Deportivo Carrizal FC
Normal Tactiek 541
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 31.3
poor Schieten average
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen average


5e minuut.
Saer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garcés geeft de bal voor. Figueira heeft problemen om de bal te vangen. Vicuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicuña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros de Guárico - Deportivo Carrizal FC 0:1

14e minuut.
Zárate bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczacki verovert de bal door een tackle van achteren. Buczacki met een sublieme pass. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Caballeros de Guárico - Deportivo Carrizal FC 0:2

24e minuut.
Figueira is nu in balbezit. Figueira probeert naar een medespeler te passen. Vicuña is nu in balbezit. Buczacki rent richting de bal. Buczacki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Mendoza heeft problemen om de bal te vangen. Buczacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate maakt een afschuwelijke overtreding. Buczacki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Isnardi met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Piñango bereikt de bal nog maar net als eerste. Almarza verovert de bal door een tackle van achteren. Almarza speelt de bal door. Castellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Garcés speelt de bal door. Saer is nu in balbezit. Saer geeft de bal voor. Daar is Casanova, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casanova haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros de Guárico 77%, Deportivo Carrizal FC 23%.
Caballeros de Guárico - Deportivo Carrizal FC 0:2

60e minuut.
Doeltrap. Medrano komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Buczacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicuña met een sublieme pass. Figueira is nu in balbezit. Medrano verovert de bal door een tackle van achteren. Medrano draait met de bal, schiet en ... Torres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caballeros de Guárico 71%, Deportivo Carrizal FC 29%.
Caballeros de Guárico - Deportivo Carrizal FC 0:2