Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gambeteros Oscuros Revolucionarios UA
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Saggiomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salas rent richting de bal. Palmezano bereikt de bal nog maar net als eerste. Saggiomo rent richting de bal. Saggiomo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Leañez rent richting de bal. Hidalgo rent richting de bal. Hidalgo passt de bal in één keer door. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Faya speelt de bal door. Daar is Serra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Leañez bereikt de bal nog maar net als eerste. Leañez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gambeteros Oscuros - Revolucionarios UA 0:1

31e minuut.
Hidalgo probeert de bal met de borst te controleren. Palmezano probeert naar een medespeler te passen. Hinestroza is nu in balbezit. Hinestroza schiet op doel. Tarazona maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Faya kopt de bal weg. Hidalgo probeert de bal aan de voet te houden. Palmezano speelt de bal door. Saggiomo is nu in balbezit. Saggiomo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gambeteros Oscuros - Revolucionarios UA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambeteros Oscuros 44%, Revolucionarios UA 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gambeteros Oscuros - Revolucionarios UA 1:1

46e minuut.
García Rivas geeft een lange en hoge pass. Daar is Serra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silva is nu in balbezit. Silva schiet op doel. Bravo probeert de bal aan de voet te houden. Filardo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambeteros Oscuros - Revolucionarios UA 1:2

63e minuut.
Sifontes is nu in balbezit. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Sifontes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sifontes krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Sifontes kopt de bal weg. Salas heeft problemen om de bal te vangen. Piedra onderschept slim de pass. Piedra geeft een hoge lob. Hinestroza krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Sifontes de bal onder controle te krijgen. Palmezano rent richting de bal. Palmezano passt de bal met de wreef. Saggiomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Saggiomo draait met de bal, schiet en ... Tarazona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. García Rivas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Aguirre speelt de bal door. Hidalgo rent richting de bal. Palmezano verovert de bal door een tackle van achteren. Palmezano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambeteros Oscuros 44%, Revolucionarios UA 56%.
Gambeteros Oscuros - Revolucionarios UA 1:2