Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Magia FC Lhyams Sth
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Amundaray passt de bal zonder na te denken. Páez is nu in balbezit. Páez passt de bal in één keer door. Piñango is nu in balbezit. Piñango haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Maturén geeft de bal voor. Rojas is nu in balbezit. Met opzet legt Madroñero zijn tegenspeler op de grond. Madroñero krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Madroñero passt de bal in één keer door. Cárdenas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Páez. Cárdenas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cárdenas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Amundaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Oropeza is nu in balbezit. Amundaray begaat een overtreding. Amundaray krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Amundaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Amundaray met een sublieme pass. Páez met een sublieme pass. Piñango bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñango haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Magia FC 61%, Lhyams Sth 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
La Magia FC - Lhyams Sth 0:0

46e minuut.
Carbonelli is nu in balbezit. Carbonelli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Quintero de bal. Cardozo rent richting de bal. Cardozo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Magia FC - Lhyams Sth 0:1

53e minuut.
Daar is Rojas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madroñero is nu in balbezit. Madroñero met een sublieme pass. Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Rojas geeft een lange en hoge pass. Rojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojo met een sublieme pass. Piñango bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñango draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Dolgetta met de inworp. Páez is nu in balbezit. Páez geeft een hoge lob. Rojo springt en kopt de bal. Ayala probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Magia FC - Lhyams Sth 1:1

80e minuut.
Duijm is nu in balbezit. Duijm geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rojas de bal onder controle te krijgen. Páez is nu in balbezit. Páez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Carbonelli geeft een hoge lob. Rojas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oropeza probeert naar een medespeler te passen. Páez bereikt de bal nog maar net als eerste. Páez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Magia FC - Lhyams Sth 2:1

87e minuut.
Cárdenas rent richting de bal. Duijm onderschept slim de pass. Duijm probeert naar een medespeler te passen. Piñango bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñango draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Magia FC 50%, Lhyams Sth 50%.
La Magia FC - Lhyams Sth 2:1