Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Carrizal FC club yutaje
541 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen poor


19e minuut.
Daar is Vicuña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bracamonte is nu in balbezit. Vicuña verovert de bal door een tackle van achteren. Vicuña draait met de bal, schiet en ... Yánez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Carrizal FC - club yutaje 1:0

22e minuut.
Buczacki passt de bal zonder na te denken. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo speelt de bal door. Vicuña is nu in balbezit. Vicuña schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Garcés is nu in balbezit. Garcés probeert naar een medespeler te passen. Buczacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczacki probeert naar een medespeler te passen. Vicuña is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Carrizal FC - club yutaje 2:0

30e minuut.
Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrales is nu in balbezit. Buczacki verovert de bal door een tackle van achteren. Bravo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bravo haalt uit met een fantastische trap. Paal! Piñango werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Carrizal FC - club yutaje 2:1

32e minuut.
Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Buczacki verovert de bal door een tackle van achteren. Buczacki probeert naar een medespeler te passen. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Garcés geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Ceciliano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vicuña onderschept slim de pass. Vicuña passt de bal zonder na te denken. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Carrizal FC - club yutaje 3:1

37e minuut.
Piñango speelt de bal door. Daar is Matlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matlak geeft een lange en hoge pass. Vicuña is nu in balbezit. Vicuña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Carrizal FC - club yutaje 4:1

40e minuut.
Piñango met de inworp. Crespo heeft problemen om de bal te vangen. Crespo met een sublieme pass. Vicuña bereikt de bal nog maar net als eerste. Vicuña schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Carrizal FC 40%, club yutaje 60%.
Deportivo Carrizal FC - club yutaje 4:1

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medrano komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Buczacki geeft een lange en hoge pass. Yánez probeert naar een medespeler te passen. Crespo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Medrano de bal onder controle te krijgen. Medrano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Carrizal FC - club yutaje 5:1

72e minuut.
Piñango is nu in balbezit. Crespo rent richting de bal. Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo rent richting de bal. Crespo geeft een hoge lob. Yánez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Carrizal FC 29%, club yutaje 71%.
Deportivo Carrizal FC - club yutaje 5:1