Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Águilas Rapaces Goleadores Futbol Club
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 21.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Scarpeccio met de inworp. Klungelig pakt Machado de bal. Machado geeft een lange en hoge pass. Roque bereikt de bal nog maar net als eerste. Roque haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Rosales geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fuentes met de inworp. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Subirats rent richting de bal. Subirats passt de bal zonder na te denken. Polanco rent richting de bal. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Rapaces - Goleadores Futbol Club 1:0

11e minuut.
Caldera speelt de bal door. Polanco is nu in balbezit. Polanco probeert naar een medespeler te passen. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar haalt uit met een fantastische trap. Alfaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Subirats geeft een lange en hoge pass. López is nu in balbezit. López passt de bal zonder na te denken. Roque bereikt de bal nog maar net als eerste. Roque draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Vizquel is nu in balbezit. López onderschept slim de pass. López speelt de bal door. Roque is nu in balbezit. Roque draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado speelt de bal door. Ortuño bereikt de bal nog maar net als eerste. Roque onderschept slim de pass. Roque haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Águilas Rapaces - Goleadores Futbol Club 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águilas Rapaces 45%, Goleadores Futbol Club 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Águilas Rapaces - Goleadores Futbol Club 1:1

46e minuut.
Fuentes geeft een lange en hoge pass. Orozco bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar is nu in balbezit. Bolívar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rosales de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Rapaces - Goleadores Futbol Club 2:1

67e minuut.
López rent richting de bal. Met opzet legt Subirats zijn tegenspeler op de grond. López is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vega zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Roque is nu in balbezit. Roque schiet op doel. Mireles werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Águilas Rapaces - Goleadores Futbol Club 2:2

71e minuut.
Fuentes zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Machado rent richting de bal. Machado speelt de bal door. Roque rent richting de bal. Roque schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Águilas Rapaces - Goleadores Futbol Club 2:3

82e minuut.
Vizquel controleert de bal met de borst. Vizquel geeft een lange en hoge pass. Orozco rent richting de bal. Bolívar onderschept slim de pass. Bolívar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Subirats passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Polanco de bal. Polanco passt de bal zonder na te denken. Bolívar rent richting de bal. Bolívar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águilas Rapaces 57%, Goleadores Futbol Club 43%.
Águilas Rapaces - Goleadores Futbol Club 2:3