Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Goleadores Futbol Club Águilas Rapaces
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 20.3
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Ortuño geeft een lange en hoge pass. Lastreto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caldera probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bolívar de bal. Bolívar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleadores Futbol Club - Águilas Rapaces 0:1

6e minuut.
Vizquel rent richting de bal. López onderschept slim de pass. López passt de bal in één keer door. Roque is nu in balbezit. Roque draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Goleadores Futbol Club - Águilas Rapaces 1:1

18e minuut.
Daar is Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolívar is nu in balbezit. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco draait met de bal, schiet en ... Alfaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Goleadores Futbol Club - Águilas Rapaces 1:2

30e minuut.
Malave verovert de bal door een tackle van achteren. Malave geeft de bal voor. Vizquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Roque verovert de bal door een tackle van achteren. Roque schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Vega probeert naar een medespeler te passen. López is nu in balbezit. López probeert naar een medespeler te passen. Roque is nu in balbezit. Roque haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Roque rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malave. Roque is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vega zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Maldonado geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Maldonado probeert naar een medespeler te passen. Roque rent richting de bal. Vizquel verovert de bal door een tackle van achteren. López onderschept slim de pass. López draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goleadores Futbol Club 43%, Águilas Rapaces 57%.
Goleadores Futbol Club - Águilas Rapaces 1:2

46e minuut.
Bolívar met een sublieme pass. Dávila is nu in balbezit. Dávila geeft een hoge lob. Roque rent richting de bal. Roque haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Scarpeccio is nu in balbezit. Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar met een sublieme pass. Bolívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolívar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Maldonado geeft een hoge lob. Machado kopt de bal weg. Scarpeccio heeft problemen om de bal te vangen. Roque bereikt de bal nog maar net als eerste. Roque schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Klungelig pakt Subirats de bal. López bereikt de bal nog maar net als eerste. Vizquel rent richting de bal. López verovert de bal door een tackle van achteren. López schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Goleadores Futbol Club - Águilas Rapaces 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Goleadores Futbol Club 32%, Águilas Rapaces 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Goleadores Futbol Club - Águilas Rapaces 2:2