Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sintácticos Litoral Paris Fútbol
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.3
average Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Briceño passt de bal in één keer door. Saer is nu in balbezit. Parada is nu in balbezit. Saer bereikt de bal nog maar net als eerste. Saer schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sintácticos Litoral - Paris Fútbol 0:1

11e minuut.
Daar is Figuera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arvelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Figuera probeert naar een medespeler te passen. Duijm is nu in balbezit. Duijm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sintácticos Litoral - Paris Fútbol 1:1

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peñaranda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arvelo is nu in balbezit. Arvelo schiet op doel. Daar is Duijm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sintácticos Litoral - Paris Fútbol 2:1

29e minuut.
Arvelo is nu in balbezit. Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duijm rent richting de bal. Duijm schiet op doel. Osuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sintácticos Litoral - Paris Fútbol 3:1

32e minuut.
Notaroberto trapt de bal weg van het doel. Amundaray controleert de bal met de borst. Amundaray met een sublieme pass. Parada heeft problemen om de bal te vangen. Parada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sintácticos Litoral - Paris Fútbol 3:2

35e minuut.
Oliveros rent richting de bal. Zerpa verovert de bal door een tackle van achteren. Zerpa met een sublieme pass. Parada heeft problemen om de bal te vangen. Parada draait met de bal, schiet en ... Manzano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Otero probeert naar een medespeler te passen. Duijm rent richting de bal. Met opzet legt Figuera zijn tegenspeler op de grond. Figuera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sintácticos Litoral 53%, Paris Fútbol 47%.
Sintácticos Litoral - Paris Fútbol 3:2

63e minuut.
Notaroberto bereikt de bal nog maar net als eerste. Saer onderschept slim de pass. Saer probeert naar een medespeler te passen. Parada is nu in balbezit. Parada draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Saer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peláez is nu in balbezit. Duijm onderschept slim de pass. Duijm draait met de bal, schiet en ... Querales springt en kopt de bal. Osuna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sintácticos Litoral 61%, Paris Fútbol 39%.
Sintácticos Litoral - Paris Fútbol 3:2