Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rzeko Hoffnung FC Estudiantes de el Amazonas
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.1
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Arango rent richting de bal. Arango passt de bal in één keer door. Palomón bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rzeko Hoffnung FC - Estudiantes de el Amazonas 0:1

16e minuut.
Palomón haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Zurita trapt de bal weg van het doel. Castellin kopt de bal weg. Bencomo geeft een lange en hoge pass. Cardozo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Higuera rent richting de bal. Higuera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Madroñero bereikt de bal nog maar net als eerste. Madroñero probeert naar een medespeler te passen. Palomón rent richting de bal. Arango is nu in balbezit. Arango schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Higuera heeft problemen om de bal te vangen. Castellin rent richting de bal. Centeno legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Castellin raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Castellin zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vega met een sublieme pass. Ortigoza probeert de bal met de borst te controleren. Ortigoza verovert de bal door een tackle van achteren. García is nu in balbezit. García haalt uit met een fantastische trap. Zurita bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzeko Hoffnung FC 55%, Estudiantes de el Amazonas 45%.
Rzeko Hoffnung FC - Estudiantes de el Amazonas 0:1

48e minuut.
Vega probeert naar een medespeler te passen. Páez is nu in balbezit. Higuera bereikt de bal nog maar net als eerste. Higuera schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Arango Saenz rent richting de bal. Vega onderschept slim de pass. Vega speelt de bal door. Higuera rent richting de bal. Higuera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Páez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Higuera de bal. Azpurua rent richting de bal. Higuera verovert de bal door een tackle van achteren. Higuera draait met de bal, schiet en ... Cardozo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Centeno onderschept slim de pass. Ortigoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigoza geeft een hoge lob. Higuera is nu in balbezit. Higuera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Páez speelt de bal door. Plasencia is nu in balbezit. Plasencia geeft een hoge lob. Higuera is nu in balbezit. Higuera haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rzeko Hoffnung FC 39%, Estudiantes de el Amazonas 61%.
Rzeko Hoffnung FC - Estudiantes de el Amazonas 0:1