Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallos Gloriosos Paris Fútbol
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Urbaneja bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Urbaneja met een snelle inworp. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baruta rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baruta rent richting de bal. Baruta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallos Gloriosos - Paris Fútbol 1:0

3e minuut.
Parada probeert naar een medespeler te passen. Baruta rent richting de bal. Baruta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Amundaray bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero onderschept slim de pass. Otero speelt de bal door. Baruta bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baruta rent richting de bal. Figuera onderschept slim de pass. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallos Gloriosos - Paris Fútbol 2:0

14e minuut.
Obregón geeft een lange en hoge pass. Amundaray probeert de bal aan de voet te houden. Baruta is nu in balbezit. Baruta draait met de bal, schiet en ... Oropeza probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallos Gloriosos - Paris Fútbol 3:0

18e minuut.
Figuera kopt de bal weg. Tavare is nu in balbezit. Guevara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guevara krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Oropeza verovert de bal door een tackle van achteren. Oropeza geeft een lange en hoge pass. Parada kopt de bal weg. Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Urbaneja geeft de bal voor. Obregón kopt de bal weg. Escalante heeft problemen om de bal te vangen. Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Oropeza trapt de bal weg van het doel. Tavare kopt de bal weg. Escalante probeert de bal aan de voet te houden. Otero rent richting de bal. Otero draait met de bal, schiet en ... Osuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallos Gloriosos 40%, Paris Fútbol 60%.
Gallos Gloriosos - Paris Fútbol 3:0

54e minuut.
Córdova rent richting de bal. Córdova geeft een hoge lob. Guevara is nu in balbezit. Parada is nu in balbezit. Parada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavare rent richting de bal. Guevara verovert de bal door een tackle van achteren. Parada rent richting de bal. Parada draait met de bal, schiet en ... Peña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallos Gloriosos - Paris Fútbol 3:1

68e minuut.
Oliveros geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Guevara de bal onder controle te krijgen. Rangel rent richting de bal. Guevara rent richting de bal. Guevara schiet op doel. Peña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Amundaray rent richting de bal. Tavare is nu in balbezit. Tavare passt de bal in één keer door. Baruta rent richting de bal. Baruta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Otero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. García komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Carmona trapt de bal weg. Figuera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rangel krijgt een gele kaart. Figuera raakt geblesseerd tijdens het duel. Figuera zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallos Gloriosos 53%, Paris Fútbol 47%.
Gallos Gloriosos - Paris Fútbol 3:1