Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Escarabajos UA Izquierdos del Combate
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Carrasquel passt de bal in één keer door. Guadama is nu in balbezit. Ortega onderschept slim de pass. Anzola is nu in balbezit. Anzola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos UA - Izquierdos del Combate 1:0

3e minuut.
Piñango is nu in balbezit. Piñango passt de bal zonder na te denken. Vásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega onderschept slim de pass. Ortega geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Zambrano kopt de bal weg. Guadama heeft problemen om de bal te vangen. Ortega rent richting de bal. Anzola rent richting de bal. Anzola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Ariza kopt de bal weg. Guadama probeert de bal met de borst te controleren. Ortega rent richting de bal. Carrasquel verovert de bal door een tackle van achteren. Carrasquel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Vásquez speelt de bal door. Guadama heeft problemen om de bal te vangen. Guadama passt de bal zonder na te denken. Piñango is nu in balbezit. Piñango draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Escarabajos UA - Izquierdos del Combate 1:1

24e minuut.
Noguera bereikt de bal nog maar net als eerste. Zambrano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carrasquel. Carrasquel krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Guadama probeert naar een medespeler te passen. Piñango is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anzola. Anzola krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Lezama geeft een lange en hoge pass. Ariza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariza geeft de bal voor. Piñango is nu in balbezit. Piñango haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Escalante heeft problemen om de bal te vangen. Anzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Baralt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baralt krijgt een gele kaart. Anzola raakt geblesseerd tijdens het duel. Anzola legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Anzola is nu in balbezit. Anzola draait met de bal, schiet en ... Campos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos UA - Izquierdos del Combate 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escarabajos UA 56%, Izquierdos del Combate 44%.
Escarabajos UA - Izquierdos del Combate 2:1

51e minuut.
Anzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega is nu in balbezit. Anzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega is nu in balbezit. Ortega haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Piñango rent richting de bal. Piñango draait met de bal, schiet en ... Solano probeert de bal aan de voet te houden. Carrasquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasquel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Carrasquel met een sublieme pass. Piñango is nu in balbezit. Canache bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñango onderschept slim de pass. Piñango draait met de bal, schiet en ... Greco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Moronta is nu in balbezit. Moronta met een sublieme pass. Baralt rent richting de bal. Anzola onderschept slim de pass. Anzola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Escarabajos UA - Izquierdos del Combate 3:1

68e minuut.
Arango Saenz geeft een hoge lob. Inworp. Moronta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Anzola controleert de bal met de borst. Anzola geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Noguera probeert naar een medespeler te passen. Anzola rent richting de bal. Anzola passt de bal zonder na te denken. Ortega rent richting de bal. Ortega schiet op doel. Campos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escarabajos UA 41%, Izquierdos del Combate 59%.
Escarabajos UA - Izquierdos del Combate 3:1