Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paris Fútbol Rzeko Hoffnung FC
Normal Tactiek 433
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
20 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


6e minuut.
Briceño met een sublieme pass. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruggieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada verovert de bal door een tackle van achteren. Parada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Figuera rent richting de bal. Vega is nu in balbezit. Vega passt de bal zonder na te denken. Higuera rent richting de bal. Higuera draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Peláez onderschept slim de pass. Bencomo rent richting de bal. Figuera begaat een overtreding. Bencomo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Benaventte zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Mejías bereikt de bal nog maar net als eerste. Córdova onderschept slim de pass. Córdova probeert naar een medespeler te passen. Parada is nu in balbezit. Parada draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris Fútbol - Rzeko Hoffnung FC 1:0

30e minuut.
Briceño bereikt de bal nog maar net als eerste. Briceño speelt de bal door. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada draait met de bal, schiet en ... Zurita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris Fútbol - Rzeko Hoffnung FC 2:0

31e minuut.
Higuera met een sublieme pass. Castellin heeft problemen om de bal te vangen. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zurita maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Ruggieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Guevara probeert de bal aan de voet te houden. Amundaray rent richting de bal. Castellin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Castellin is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

33e minuut.
Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara rent richting de bal. Vega legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vega krijgt een gele kaart. Guevara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Guevara kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Guevara rent richting de bal. Guevara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Vega speelt de bal door. Mejías bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amundaray. Amundaray krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris Fútbol 48%, Rzeko Hoffnung FC 52%.
Paris Fútbol - Rzeko Hoffnung FC 2:0

53e minuut.
Figuera rent richting de bal. Molina onderschept slim de pass. Molina speelt de bal door. Higuera rent richting de bal. Higuera schiet op doel. Osuna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Osuna probeert naar een medespeler te passen. Mejías met een sublieme pass. Parada rent richting de bal. Parada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Figuera verovert de bal door een tackle van achteren. Figuera passt de bal zonder na te denken. Pedraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada verovert de bal door een tackle van achteren. Parada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Briceño zal de hoekschop nemen. Oliveros bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliveros haalt uit met een fantastische trap. Zurita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paris Fútbol - Rzeko Hoffnung FC 3:0

68e minuut.
Parada is nu in balbezit. Parada passt de bal in één keer door. Daar is Pedraza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ortigoza met de inworp. Daar is Guevara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guevara haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pedraza de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paris Fútbol 36%, Rzeko Hoffnung FC 64%.
Paris Fútbol - Rzeko Hoffnung FC 3:0