Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zorros Capitales F.C. Escarabajos UA
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Urdaneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega onderschept slim de pass. Ortega geeft een hoge lob. Anzola is nu in balbezit. Anzola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Capitales F.C. - Escarabajos UA 0:1

12e minuut.
Inworp. Maturén zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ortega rent richting de bal. Ortega geeft een lange en hoge pass. Anzola krijgt zijn hoofd ertegen. Fuentes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Duval de bal onder controle te krijgen. Mendoza rent richting de bal. Morillo verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Maturén is nu in balbezit. Maturén passt de bal in één keer door. Morillo met een sublieme pass. Anzola bereikt de bal nog maar net als eerste. Anzola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Castellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán onderschept slim de pass. Boscán met een sublieme pass. Torrealba is nu in balbezit. Torrealba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Rojas geeft de bal voor. Solano probeert de bal aan de voet te houden. Torrealba rent richting de bal. Torrealba draait met de bal, schiet en ... Greco probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Doeltrap. Greco met een harde bal richting middenveld. Ferreira kopt de bal weg. Torrealba is nu in balbezit. Torrealba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Morillo is nu in balbezit. Morillo passt de bal in één keer door. Pedraza is nu in balbezit. Anzola onderschept slim de pass. Anzola haalt uit met een fantastische trap. Fuentes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorros Capitales F.C. 61%, Escarabajos UA 39%.
Zorros Capitales F.C. - Escarabajos UA 0:1

46e minuut.
Ortega passt de bal zonder na te denken. Zambrano heeft problemen om de bal te vangen. Castellano is nu in balbezit. Torrealba verovert de bal door een tackle van achteren. Torrealba haalt uit met een fantastische trap. Greco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Noguera geeft de bal voor. Rojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas geeft de bal voor. Anzola is nu in balbezit. Anzola schiet op doel. Fuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Canache geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bejarano met een snelle inworp. Boscán is nu in balbezit. Boscán geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorros Capitales F.C. 42%, Escarabajos UA 58%.
Zorros Capitales F.C. - Escarabajos UA 0:1