Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Leones De Venezuela Izquierdos del Combate
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Guerra passt de bal zonder na te denken. Salas is nu in balbezit. Salas probeert naar een medespeler te passen. Farías is nu in balbezit. Farías schiet op doel. Campos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Guadama met een snelle inworp. Farías is nu in balbezit. Farías passt de bal met de wreef. Bracho is nu in balbezit. Bracho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Vásquez passt de bal in één keer door. Ariza met een sublieme pass. Carrasquel probeert de bal aan de voet te houden. Piñango rent richting de bal. Piñango schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ureña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ureña geeft een lange en hoge pass. Arango Saenz kopt de bal weg. Carrasquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasquel haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los Leones De Venezuela - Izquierdos del Combate 0:1

39e minuut.
Guadama speelt de bal door. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías passt de bal zonder na te denken. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Guerra passt de bal in één keer door. Farías rent richting de bal. Bracho is nu in balbezit. Bracho haalt uit met een fantastische trap. Campos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Leones De Venezuela - Izquierdos del Combate 1:1

42e minuut.
Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasquel bereikt de bal nog maar net als eerste. Vásquez probeert naar een medespeler te passen. Piñango bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñango haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Leones De Venezuela - Izquierdos del Combate 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Leones De Venezuela 63%, Izquierdos del Combate 37%.
Los Leones De Venezuela - Izquierdos del Combate 1:2

46e minuut.
Farías onderschept slim de pass. Farías passt de bal met de wreef. Ureña met een sublieme pass. Valente is nu in balbezit. Valente geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Bracho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Camacho komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Duijm geeft een hoge lob. Arango Saenz rent richting de bal. Camacho begaat een overtreding. Camacho krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Adamas met een snelle inworp. Valente is nu in balbezit. Valente geeft een hoge lob. Salas probeert de bal met de borst te controleren. Salas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Canelón trapt de bal weg van het doel. Salas kopt de bal weg. Farías rent richting de bal. Farías geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Leones De Venezuela 51%, Izquierdos del Combate 49%.
Los Leones De Venezuela - Izquierdos del Combate 1:2