Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zorros Capitales F.C. Los Leones De Venezuela
Normal Tactiek 442
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.5 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Torrealba is nu in balbezit. Torrealba draait met de bal, schiet en ... Bejarano kopt de bal weg. Torrealba bereikt de bal nog maar net als eerste. Torrealba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Urdaneta onderschept slim de pass. Urdaneta geeft de bal voor. Ureña rent richting de bal. Torrealba rent richting de bal. Torrealba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zorros Capitales F.C. - Los Leones De Venezuela 1:0

31e minuut.
Bejarano kopt de bal weg. Duijm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boscán is nu in balbezit. Torrealba is nu in balbezit. Torrealba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Duijm geeft een lange en hoge pass. Urdaneta kopt de bal weg. Mendoza rent richting de bal. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracho schiet op doel. Fuentes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Adamas speelt de bal door. Bracho bereikt de bal nog maar net als eerste. Rojas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rojas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorros Capitales F.C. 46%, Los Leones De Venezuela 54%.
Zorros Capitales F.C. - Los Leones De Venezuela 1:0

46e minuut.
Mendoza rent richting de bal. Mendoza speelt de bal door. Urdaneta rent richting de bal. Farías verovert de bal door een tackle van achteren. Farías schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Duijm rent richting de bal. Boscán onderschept slim de pass. Boscán passt de bal zonder na te denken. Torrealba is nu in balbezit. Torrealba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Salas passt de bal met de wreef. Guerra is nu in balbezit. Guerra probeert naar een medespeler te passen. Farías bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zorros Capitales F.C. - Los Leones De Venezuela 1:1

86e minuut.
Rojas onderschept slim de pass. Rojas probeert naar een medespeler te passen. Mendoza rent richting de bal. Bracho verovert de bal door een tackle van achteren. Bracho draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zorros Capitales F.C. 44%, Los Leones De Venezuela 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zorros Capitales F.C. - Los Leones De Venezuela 1:1