Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hermanos Espectaculares Dinerillos de Amazonas
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
14 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.8 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Na een snelle pass probeert Puerto de bal onder controle te krijgen. Pérez rent richting de bal. Puerto verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar haalt uit met een fantastische trap. Páez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez onderschept slim de pass. Antúnez speelt de bal door. Puerto is nu in balbezit. Puerto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Villareal bereikt de bal nog maar net als eerste. Villareal speelt de bal door. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Robledo passt de bal zonder na te denken. Daar is Almarza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar onderschept slim de pass. Escobar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Mireles trapt de bal weg. Escobar kopt de bal weg. Robledo probeert de bal met de borst te controleren. Puerto bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pérez probeert de bal aan de voet te houden. Cárdenas is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Escobar. Escobar krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Villareal rent richting de bal. Arcay verovert de bal door een tackle van achteren. Arcay met een sublieme pass. Colina bereikt de bal nog maar net als eerste. Colina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klungelig pakt Roque de bal. Almarza bereikt de bal nog maar net als eerste. Roque maakt een afschuwelijke overtreding. Roque krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Arcay bereikt de bal nog maar net als eerste. Antúnez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcay onderschept slim de pass. Arcay schiet op doel. Oliveros heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hermanos Espectaculares - Dinerillos de Amazonas 1:0

40e minuut.
Mayz met de inworp. Colina rent richting de bal. Colina probeert naar een medespeler te passen. Arcay bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcay haalt uit met een fantastische trap. Mireles kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Arcay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arcay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hermanos Espectaculares - Dinerillos de Amazonas 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hermanos Espectaculares 55%, Dinerillos de Amazonas 45%.
Hermanos Espectaculares - Dinerillos de Amazonas 2:0

49e minuut.
Almarza is nu in balbezit. Almarza passt de bal met de wreef. Arcay bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hermanos Espectaculares - Dinerillos de Amazonas 3:0

57e minuut.
Antúnez is nu in balbezit. Antúnez geeft de bal voor. Escobar kopt de bal weg. Puerto is nu in balbezit. Puerto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Puerto is nu in balbezit. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerto verovert de bal door een tackle van achteren. Puerto haalt uit met een fantastische trap. Páez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hermanos Espectaculares - Dinerillos de Amazonas 3:1

82e minuut.
Angelucci heeft problemen om de bal te vangen. Antúnez is nu in balbezit. Antúnez passt de bal in één keer door. Puerto rent richting de bal. Puerto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hermanos Espectaculares - Dinerillos de Amazonas 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hermanos Espectaculares 58%, Dinerillos de Amazonas 42%.
Hermanos Espectaculares - Dinerillos de Amazonas 3:2