Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Armas Duros Caciques Altos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Lancken verovert de bal door een tackle van achteren. Lancken geeft een hoge lob. Borboa is nu in balbezit. Pineda onderschept slim de pass. Pineda draait met de bal, schiet en ... Sánchez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Hurtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hurtado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Toloza met een snel genomen vrije trap. Daar is Ocando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albarrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarrán haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Andrus met een sublieme pass. Albarrán is nu in balbezit. Ocando is nu in balbezit. Albarrán verovert de bal door een tackle van achteren. Albarrán draait met de bal, schiet en ... Montenegro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Arévalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Del Valle rent richting de bal. Hurtado maakt een afschuwelijke overtreding. Hurtado krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Andrus rent richting de bal. Lastreto onderschept slim de pass. Lastreto probeert naar een medespeler te passen. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Hurtado passt de bal in één keer door. Lastreto is nu in balbezit. Albarrán tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Albarrán krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Aray probeert naar een medespeler te passen. Hurtado is nu in balbezit. Hurtado passt de bal met de wreef. Albarrán is nu in balbezit. Albarrán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Daar is Aranguren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrebús legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pineda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Azpurua legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Armas Duros - Caciques Altos 1:0

42e minuut.
Borboa speelt de bal door. Azpurua rent richting de bal. Azpurua passt de bal zonder na te denken. Pineda is nu in balbezit. Pineda schiet op doel. Sánchez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Doeltrap. Montenegro trapt de bal weg van het doel. Lancken kopt de bal weg. Pineda rent richting de bal. Pineda draait met de bal, schiet en ... Sánchez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armas Duros 39%, Caciques Altos 61%.
Armas Duros - Caciques Altos 1:0

71e minuut.
Aray raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Durán komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Andrus speelt de bal door. Palomón bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomón met een sublieme pass. Albarrán rent richting de bal. Albarrán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Armas Duros - Caciques Altos 1:1

75e minuut.
Montenegro is nu in balbezit. Montenegro geeft de bal voor. Andrus kopt de bal weg. Albarrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Albarrán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bandres rent richting de bal. Bandres geeft een hoge lob. Daar is Ferrebús, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pineda rent richting de bal. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armas Duros 42%, Caciques Altos 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Armas Duros - Caciques Altos 1:1