Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Armas Duros Monstruos Galantes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Arévalo kopt de bal weg. Pineda is nu in balbezit. Velandia bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda onderschept slim de pass. Pineda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Villafraz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arévalo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Azpurua neemt zijn aanloop. Díez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armas Duros - Monstruos Galantes 1:0

9e minuut.
Pineda onderschept slim de pass. Pineda passt de bal met de wreef. Ocando rent richting de bal. Elie bereikt de bal nog maar net als eerste. Elie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Baena kopt de bal weg. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega passt de bal zonder na te denken. Elie rent richting de bal. Elie schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Azpurua is nu in balbezit. Azpurua passt de bal zonder na te denken. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda schiet op doel. Díez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armas Duros - Monstruos Galantes 2:0

27e minuut.
Lastreto heeft problemen om de bal te vangen. Lastreto probeert naar een medespeler te passen. Velandia is nu in balbezit. Pineda verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Azpurua rent richting de bal. Klungelig pakt Azpurua de bal. Azpurua passt de bal zonder na te denken. Pineda rent richting de bal. Pineda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Armas Duros - Monstruos Galantes 3:0

33e minuut.
Villafraz is nu in balbezit. Azpurua rent richting de bal. Klungelig pakt Azpurua de bal. Azpurua draait met de bal, schiet en ... Díez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Armas Duros - Monstruos Galantes 4:0

34e minuut.
Villafraz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Arévalo met een snelle inworp. Azpurua is nu in balbezit. Azpurua draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Lastreto is nu in balbezit. Lastreto passt de bal zonder na te denken. Daar is Villafraz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pineda verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda draait met de bal, schiet en ... Díez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pineda rent richting de bal. Pineda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Armas Duros - Monstruos Galantes 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armas Duros 48%, Monstruos Galantes 52%.
Armas Duros - Monstruos Galantes 5:0

54e minuut.
Velandia probeert de bal met de borst te controleren. Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arévalo passt de bal in één keer door. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Doeltrap. Díez trapt de bal weg van het doel. Osorio kopt de bal weg. Azpurua bereikt de bal nog maar net als eerste. Azpurua haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Arvelo is nu in balbezit. Del Valle onderschept slim de pass. Del Valle passt de bal met de wreef. Azpurua bereikt de bal nog maar net als eerste. Azpurua schiet op doel. Díez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Sencial is nu in balbezit. Baena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda begaat een overtreding. Pineda krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Del Valle geeft een lange en hoge pass. Paredes kopt de bal weg. Ortega rent richting de bal. Elie is nu in balbezit. Elie draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Armas Duros 51%, Monstruos Galantes 49%.
Armas Duros - Monstruos Galantes 5:0