Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cachachis FC StevenArrow
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 19.5
matig Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Castellin onderschept slim de pass. Noriega onderschept slim de pass. Bastardo met een sublieme pass. Galea is nu in balbezit. Galea schiet op doel. Altuve verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Chiquillo probeert naar een medespeler te passen. Villamizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamizar met een sublieme pass. Luces rent richting de bal. Luces draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Altuve speelt de bal door. Noriega rent richting de bal. Noriega passt de bal zonder na te denken. Galea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galea schiet op doel. Altuve probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Montoya passt de bal met de wreef. Villamizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamizar met een sublieme pass. Luces is nu in balbezit. Luces haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Rosa geeft een lange en hoge pass. Galea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montoya. Galea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bastardo komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Añor bereikt de bal nog maar net als eerste. Añor speelt de bal door. Bastardo is nu in balbezit. Galea rent richting de bal. Galea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Noriega is nu in balbezit. Montoya onderschept slim de pass. Montoya speelt de bal door. Luces is nu in balbezit. Luces haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Daar is Sarcos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Añor is nu in balbezit. Añor passt de bal met de wreef. Galea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachachis FC - StevenArrow 0:1

32e minuut.
Sarcos geeft de bal voor. Tortolero kopt de bal weg. Luces probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Freire is nu in balbezit. Freire draait met de bal, schiet en ... García Rivas bokst de bal weg. Luces bereikt de bal nog maar net als eerste. Luces schiet op doel. García Rivas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cachachis FC - StevenArrow 1:1

40e minuut.
Villamizar geeft de bal voor. Freire probeert de bal aan de voet te houden. Luces bereikt de bal nog maar net als eerste. Luces schiet op doel. García Rivas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Rebolledo rent richting de bal. Freire rent richting de bal. Freire passt de bal met de wreef. Luces is nu in balbezit. Luces draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

44e minuut.
Freire heeft problemen om de bal te vangen. Villamizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Luces rent richting de bal. Luces draait met de bal, schiet en ... García Rivas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cachachis FC - StevenArrow 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cachachis FC 53%, StevenArrow 47%.
Cachachis FC - StevenArrow 2:1

47e minuut.
Izaguirre geeft een hoge lob. Inworp. Ortigoza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bastardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastardo geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Galarraga geeft een lange en hoge pass. Freire kopt de bal weg. Daar is Sarcos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortigoza rent richting de bal. Ortigoza geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sarcos de bal. Galea is nu in balbezit. Galea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Añor passt de bal zonder na te denken. Bastardo is nu in balbezit. Bastardo passt de bal zonder na te denken. Galea rent richting de bal. Galea haalt uit met een fantastische trap. Paal! Altuve probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Altuve probeert naar een medespeler te passen. Freire met een sublieme pass. Villamizar bereikt de bal nog maar net als eerste. Luces is nu in balbezit. Luces draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cachachis FC 57%, StevenArrow 43%.
Cachachis FC - StevenArrow 2:1