Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Plomeros de Falcón StevenArrow
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Ortigoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortigoza geeft de bal voor. Bastidas onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rosa neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Vergara bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastidas onderschept slim de pass. Bastidas geeft een lange en hoge pass. Borjas rent richting de bal. Borjas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ortigoza kopt de bal weg. Romo heeft problemen om de bal te vangen. Galea rent richting de bal. Galea schiet op doel. Davalillo probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Alvarado rent richting de bal. Herrera onderschept slim de pass. Herrera passt de bal in één keer door. Galea rent richting de bal. Galea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Inworp. Carrasquel met een snelle inworp. Bencomo rent richting de bal. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Rebolledo kopt de bal weg. Herrera met een sublieme pass. Klungelig pakt Romo de bal. Galea rent richting de bal. Galea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Plomeros de Falcón - StevenArrow 0:1

41e minuut.
Davalillo kopt de bal weg. Daar is Febles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortigoza rent richting de bal. Ortigoza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Plomeros de Falcón - StevenArrow 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plomeros de Falcón 67%, StevenArrow 33%.
Plomeros de Falcón - StevenArrow 0:2

67e minuut.
Bastidas bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera rent richting de bal. Herrera passt de bal in één keer door. Galea rent richting de bal. Galea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Romo rent richting de bal. Añor onderschept slim de pass. Añor geeft een hoge lob. Galea rent richting de bal. Galea draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Plomeros de Falcón 49%, StevenArrow 51%.
Plomeros de Falcón - StevenArrow 0:2