Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aguateros Espectaculares Jaguares Adictos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19.6
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Figuera heeft problemen om de bal te vangen. Villalobos is nu in balbezit. Villalobos passt de bal in één keer door. Palomón bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomón haalt uit met een fantastische trap. Adames bokst de bal weg.

5e minuut.
Brito heeft problemen om de bal te vangen. Prieto is nu in balbezit. Prieto passt de bal met de wreef. Villalobos is nu in balbezit. Villalobos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aguateros Espectaculares - Jaguares Adictos 0:1

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ríos met een snelle inworp. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos draait met de bal, schiet en ... Palomón is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguateros Espectaculares - Jaguares Adictos 0:2

14e minuut.
Baena rent richting de bal. Baena met een sublieme pass. Rosales speelt de bal door. Palomón bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomón haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aguateros Espectaculares - Jaguares Adictos 0:3

15e minuut.
Chancellor probeert naar een medespeler te passen. Brito heeft problemen om de bal te vangen. Palomón onderschept slim de pass. Palomón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Galvis geeft de bal voor. Cedeño heeft problemen om de bal te vangen. Brito verovert de bal door een tackle van achteren. Chancellor is nu in balbezit. Chancellor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguateros Espectaculares - Jaguares Adictos 1:3

25e minuut.
Linárez met een sublieme pass. Inworp. Ríos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villalobos rent richting de bal. Villalobos draait met de bal, schiet en ... Adames bokst de bal weg. Palomón is nu in balbezit. Palomón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguateros Espectaculares - Jaguares Adictos 1:4

34e minuut.
Castro geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Requena de bal. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito haalt uit met een fantastische trap. Mata maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Requena rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguateros Espectaculares - Jaguares Adictos 2:4

36e minuut.
Chancellor probeert naar een medespeler te passen. Montilla rent richting de bal. Montilla passt de bal met de wreef. Brito rent richting de bal. Brito draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguateros Espectaculares 60%, Jaguares Adictos 40%.
Aguateros Espectaculares - Jaguares Adictos 2:4

50e minuut.
Daar is Baena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figuera is nu in balbezit. Baena begaat een overtreding. Baena krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Figuera bereikt de bal nog maar net als eerste. Figuera passt de bal in één keer door. Prieto is nu in balbezit. Brito onderschept slim de pass. Brito draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Linárez kopt de bal weg. Chancellor rent richting de bal. Baena onderschept slim de pass. Figuera rent richting de bal. Figuera geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguateros Espectaculares - Jaguares Adictos 3:4

59e minuut.
Inworp. Castro met een snelle inworp. Chancellor rent richting de bal. Chancellor haalt uit met een fantastische trap. Baena probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Casanova zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Montilla de bal. Castro rent richting de bal. Castro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Claverie met een sublieme pass. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova passt de bal zonder na te denken. Brito is nu in balbezit. Brito haalt uit met een fantastische trap. Mata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Casanova probeert de bal aan de voet te houden. Requena is nu in balbezit. Brito onderschept slim de pass. Brito haalt uit met een fantastische trap. Mata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Aguateros Espectaculares - Jaguares Adictos 4:4

69e minuut.
Chancellor rent richting de bal. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Prieto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Prieto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguateros Espectaculares 54%, Jaguares Adictos 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aguateros Espectaculares - Jaguares Adictos 4:4