Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Loros Subterráneos Automáticos Capitales F.C.
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Lucena zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peñaranda rent richting de bal. Jaspe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peñaranda raakt geblesseerd tijdens het duel. Peñaranda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Jaspe probeert naar een medespeler te passen. Daar is Abreu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farías tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Farías krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Larotonda rent richting de bal. Peñaranda begaat een overtreding. Peñaranda krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Bandres bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacín rent richting de bal. Bandres is nu in balbezit. Bandres haalt uit met een fantastische trap. Castellin probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Benaventte passt de bal in één keer door. Farías heeft problemen om de bal te vangen. Farías passt de bal in één keer door. Bandres bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandres schiet op doel. Machís probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Chacín onderschept slim de pass. Chacín probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bandres de bal. Chacín bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Esquivel geeft de bal voor. Benaventte is nu in balbezit. Benaventte geeft een hoge lob. Bandres rent richting de bal. Bandres schiet op doel. Machís probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Chacín schiet op doel. Machís met een sublieme pass. Herrera kopt de bal weg. Chacín rent richting de bal. Chacín haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Lucena speelt de bal door. Valera bereikt de bal nog maar net als eerste. Valera passt de bal met de wreef. Abreu is nu in balbezit. Abreu draait met de bal, schiet en ... Montana kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Subterráneos - Automáticos Capitales F.C. 0:1

44e minuut.
Esquivel verovert de bal door een tackle van achteren. Valera geeft de bal voor. Daar is Benaventte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abreu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loros Subterráneos 39%, Automáticos Capitales F.C. 61%.
Loros Subterráneos - Automáticos Capitales F.C. 0:1

56e minuut.
Farías is nu in balbezit. Farías probeert naar een medespeler te passen. Bandres is nu in balbezit. Bandres draait met de bal, schiet en ... Machís probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Valera probeert naar een medespeler te passen. Abreu rent richting de bal. Gascón bereikt de bal nog maar net als eerste. Abreu onderschept slim de pass. Abreu draait met de bal, schiet en ... Montana verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Loros Subterráneos - Automáticos Capitales F.C. 0:2

72e minuut.
Almarza heeft problemen om de bal te vangen. Herrera rent richting de bal. Chacín rent richting de bal. Chacín met een sublieme pass. Atencio geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Machís trapt de bal weg. Herrera kopt de bal weg. Klungelig pakt Mayz de bal. Bandres rent richting de bal. Bandres haalt uit met een fantastische trap. Machís kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Loros Subterráneos 43%, Automáticos Capitales F.C. 57%.
Loros Subterráneos - Automáticos Capitales F.C. 0:2