Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cementeros de Cojedes Magos Mágicos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna geeft een lange en hoge pass. Duijm bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuenmayor rent richting de bal. Fuenmayor draait met de bal, schiet en ... Otaiza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Duijm de bal. Aguirre speelt de bal door. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez schiet op doel. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Daar is Arrieta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Navarrete onderschept slim de pass. Navarrete met een sublieme pass. Jiménez rent richting de bal. Jiménez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cementeros de Cojedes - Magos Mágicos 0:1

16e minuut.
Urquia passt de bal met de wreef. Aguirre rent richting de bal. Aguirre passt de bal met de wreef. Duijm is nu in balbezit. Duijm haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Otaiza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Fuenmayor rent richting de bal. Fuenmayor speelt de bal door. Puerto rent richting de bal. Fuenmayor rent richting de bal. Fuenmayor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rondón trapt de bal weg. Marchán kopt de bal weg. Jiménez rent richting de bal. Jiménez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tarazona bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarazona geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lara met een snelle inworp. Guevara geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Cementeros de Cojedes - Magos Mágicos 0:2

45e minuut.
Marchán raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Portillo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cementeros de Cojedes 58%, Magos Mágicos 42%.
Cementeros de Cojedes - Magos Mágicos 0:2

49e minuut.
Urquia is nu in balbezit. Guevara onderschept slim de pass. Guevara passt de bal met de wreef. Jiménez bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sojo zal de hoekschop nemen. Portillo maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Reyna de bal. Guevara rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Guevara bereikt de bal nog maar net als eerste. Guevara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cementeros de Cojedes - Magos Mágicos 0:3

60e minuut.
Portillo is nu in balbezit. Tarazona onderschept slim de pass. Tarazona speelt de bal door. Duijm rent richting de bal. Duijm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Aguirre geeft de bal voor. Portillo kopt de bal weg. Urquia heeft problemen om de bal te vangen. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Puerto rent richting de bal. Urquia onderschept slim de pass. Urquia probeert naar een medespeler te passen. Duijm is nu in balbezit. Duijm draait met de bal, schiet en ... Otaiza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Portillo passt de bal zonder na te denken. Urquia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urquia geeft een lange en hoge pass. Duijm rent richting de bal. Duijm haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cementeros de Cojedes - Magos Mágicos 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cementeros de Cojedes 48%, Magos Mágicos 52%.
Cementeros de Cojedes - Magos Mágicos 1:3