Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magos Adictos Aguateros Espectaculares
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Galvis bereikt de bal nog maar net als eerste. Galvis geeft de bal voor. Brito probeert de bal aan de voet te houden. Chancellor is nu in balbezit. Chancellor haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Doeltrap. Adames trapt de bal weg. Figuera rent richting de bal. Granados verovert de bal door een tackle van achteren. Granados haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magos Adictos - Aguateros Espectaculares 1:0

13e minuut.
Galvis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aranguren komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Guadama is nu in balbezit. Chancellor onderschept slim de pass. Chancellor speelt de bal door. Brito heeft problemen om de bal te vangen. Brito draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Elie heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez met een sublieme pass. Atencio met een sublieme pass. Castro geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Atencio met een harde bal richting middenveld. Linárez rent richting de bal. Pozo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pozo krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Chancellor passt de bal met de wreef. Brito rent richting de bal. Savarino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Savarino krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Figuera is nu in balbezit. Figuera passt de bal in één keer door. Brito is nu in balbezit. Chancellor is nu in balbezit. Chancellor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Castro is nu in balbezit. Castro geeft een lange en hoge pass. Savarino speelt de bal door. Klungelig pakt Casanova de bal. Casanova geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magos Adictos 62%, Aguateros Espectaculares 38%.
Magos Adictos - Aguateros Espectaculares 1:0

52e minuut.
Granados is nu in balbezit. Chacín rent richting de bal. Granados is nu in balbezit. Chacín bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Magos Adictos - Aguateros Espectaculares 2:0

72e minuut.
Chancellor onderschept slim de pass. Chancellor passt de bal zonder na te denken. Savarino rent richting de bal. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Brito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viña rent richting de bal. Brito verovert de bal door een tackle van achteren. Chancellor bereikt de bal nog maar net als eerste. Chancellor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Figuera passt de bal in één keer door. Daar is Chancellor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Chancellor is nu in balbezit. Chancellor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brito rent richting de bal. Brito draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Linárez speelt de bal door. Klungelig pakt Guadama de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Figuera. Figuera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magos Adictos 53%, Aguateros Espectaculares 47%.
Magos Adictos - Aguateros Espectaculares 2:0