Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuela 21 Turcos del Futuro
523 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 21.8
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Perea speelt de bal door. Rolán bereikt de bal nog maar net als eerste. Aray onderschept slim de pass. Klungelig pakt Villalta de bal. Villalta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Limardo bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Limardo zal de hoekschop nemen. Scarpeccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpeccio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bravo rent richting de bal. Perea verovert de bal door een tackle van achteren. Perea passt de bal zonder na te denken. Valdés is nu in balbezit. Valdés draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Aray speelt de bal door. Scarpeccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero onderschept slim de pass. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela 21 - Turcos del Futuro 0:1

20e minuut.
Villalta is nu in balbezit. Rolán verovert de bal door een tackle van achteren. Rolán passt de bal in één keer door. Valdés rent richting de bal. Valdés haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Rivero heeft problemen om de bal te vangen. Scarpeccio rent richting de bal. Rivero verovert de bal door een tackle van achteren. Villalta is nu in balbezit. Villalta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Rolán passt de bal in één keer door. Valdés is nu in balbezit. Urbaneja legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Valdés raakt geblesseerd tijdens het duel. Valdés neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Venezuela 21 - Turcos del Futuro 1:1

35e minuut.
Pocaterra is nu in balbezit. Pocaterra geeft de bal voor. Daar is Tortolero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarpeccio rent richting de bal. Scarpeccio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Valdés is nu in balbezit. Pocaterra bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés onderschept slim de pass. Aranguren rent richting de bal. Aranguren passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela 21 - Turcos del Futuro 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela 21 41%, Turcos del Futuro 59%.
Venezuela 21 - Turcos del Futuro 2:1

52e minuut.
Roscio trapt de bal weg van het doel. Daar is Perea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villalta is nu in balbezit. Villalta draait met de bal, schiet en ... Roscio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Venezuela 21 - Turcos del Futuro 2:2

61e minuut.
Campos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Estrada komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Bravo met een sublieme pass. Estrada is nu in balbezit. Estrada passt de bal in één keer door. Bravo is nu in balbezit. Bravo haalt uit met een fantastische trap. Saavedra bokst de bal weg.

79e minuut.
Estrada passt de bal zonder na te denken. Valderrama bereikt de bal nog maar net als eerste. Valdés onderschept slim de pass. Valdés haalt uit met een fantastische trap. Saavedra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela 21 - Turcos del Futuro 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela 21 42%, Turcos del Futuro 58%.
Venezuela 21 - Turcos del Futuro 3:2