Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Fría FC Cementeros de Cojedes
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 21
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


28e minuut.
Brito met een sublieme pass. Viña is nu in balbezit. Viña probeert naar een medespeler te passen. Arango rent richting de bal. Arango haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Sojo is nu in balbezit. Aguirre onderschept slim de pass. Aguirre passt de bal zonder na te denken. Fuenmayor rent richting de bal. Fuenmayor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La Fría FC - Cementeros de Cojedes 0:1

39e minuut.
Narváez onderschept slim de pass. Narváez passt de bal zonder na te denken. Tavares rent richting de bal. Duijm is nu in balbezit. Duijm haalt uit met een fantastische trap. Suárez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Fría FC 62%, Cementeros de Cojedes 38%.
La Fría FC - Cementeros de Cojedes 0:1

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brito met de inworp. Tarazona met een sublieme pass. Viña is nu in balbezit. Viña draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Fría FC - Cementeros de Cojedes 1:1

54e minuut.
Arrieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrieta passt de bal met de wreef. Daar is Cabrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duijm rent richting de bal. Duijm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Urquia rent richting de bal. Sojo begaat een overtreding. Urquia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aguirre zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Duijm kopt de bal weg. Fuenmayor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuenmayor haalt uit met een fantastische trap. Suárez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Suárez probeert naar een medespeler te passen. Aguirre kopt de bal weg. Fuenmayor rent richting de bal. Duijm rent richting de bal. Duijm schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Portillo kopt de bal weg. Narváez geeft een hoge lob. Ayala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arrieta is nu in balbezit. Arrieta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Suárez met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Aguirre de bal. Narváez probeert naar een medespeler te passen. Duijm is nu in balbezit. Duijm schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Fría FC - Cementeros de Cojedes 1:2

87e minuut.
Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Urquia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango onderschept slim de pass. Arango geeft een lange en hoge pass. Portillo heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Fría FC 60%, Cementeros de Cojedes 40%.
La Fría FC - Cementeros de Cojedes 1:2