Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Palomares fc Magos Adictos
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.9
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Ordáz verovert de bal door een tackle van achteren. Ordáz met een sublieme pass. Sarcos probeert naar een medespeler te passen. Petit is nu in balbezit. Petit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Palomares fc - Magos Adictos 1:0

18e minuut.
Granados rent richting de bal. Granados geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Olivera de bal onder controle te krijgen. Chacín rent richting de bal. Chacín haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Pozo met een sublieme pass. Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Guadama maakt een afschuwelijke overtreding. Guadama krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Viña kopt de bal weg. Petit probeert de bal met de borst te controleren. Guadama is nu in balbezit. Petit verovert de bal door een tackle van achteren. Petit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Salazar speelt de bal door. Savarino rent richting de bal. Petit is nu in balbezit. Petit schiet op doel. Atencio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Palomares fc - Magos Adictos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palomares fc 61%, Magos Adictos 39%.
Palomares fc - Magos Adictos 2:0

54e minuut.
Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo speelt de bal door. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Granados haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Palomares fc - Magos Adictos 2:1

57e minuut.
Viña is nu in balbezit. Hernández rent richting de bal. Viña tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Viña krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Montenegro geeft de bal voor. Aponte geeft de bal voor. Chacín bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacín haalt uit met een fantastische trap. Casanova werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Palomares fc - Magos Adictos 2:2

72e minuut.
Bencomo kopt de bal weg. Montenegro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guadama speelt de bal door. Chacín bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacín haalt uit met een fantastische trap. Casanova probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Viña bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro verovert de bal door een tackle van achteren. Montenegro passt de bal zonder na te denken. Petit rent richting de bal. Petit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palomares fc 62%, Magos Adictos 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Palomares fc - Magos Adictos 2:2