Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aguateros Espectaculares La Fría FC
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
16 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Mora is nu in balbezit. Chancellor is nu in balbezit. Chancellor speelt de bal door. Brito is nu in balbezit. Brito draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Aranguren geeft een hoge lob. Inworp. Quiñones met de inworp. Klungelig pakt Mora de bal. Mora geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mora probeert naar een medespeler te passen. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango speelt de bal door. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Aranguren onderschept slim de pass. Aranguren met een sublieme pass. Brito is nu in balbezit. Chancellor bereikt de bal nog maar net als eerste. Chancellor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Brito geeft een hoge lob. Arango rent richting de bal. Arango haalt uit met een fantastische trap. Aponte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Adames verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Ayala de bal onder controle te krijgen. Chancellor bereikt de bal nog maar net als eerste. Chancellor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguateros Espectaculares 54%, La Fría FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aguateros Espectaculares - La Fría FC 0:0

49e minuut.
Mora passt de bal zonder na te denken. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tavares zijn tegenspeler op de grond. Brito is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chancellor wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguateros Espectaculares - La Fría FC 1:0

53e minuut.
Dolguetta is nu in balbezit. Dolguetta met een sublieme pass. Chancellor met een sublieme pass. Brito is nu in balbezit. Brito schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera met een sublieme pass. Linárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chancellor rent richting de bal. Chancellor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Linárez met een sublieme pass. Figuera is nu in balbezit. Figuera met een sublieme pass. Brito rent richting de bal. Brito draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Suárez maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Linárez kopt de bal weg. Chancellor is nu in balbezit. Brito rent richting de bal. Brito haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguateros Espectaculares - La Fría FC 2:0

75e minuut.
Klungelig pakt Aranguren de bal. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Linárez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango onderschept slim de pass. Arango haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Cabrera geeft een hoge lob. Inworp. Casanova met een snelle inworp. Chancellor bereikt de bal nog maar net als eerste. Chancellor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Suárez probeert naar een medespeler te passen. Claverie kopt de bal weg. Figuera is nu in balbezit. Chancellor is nu in balbezit. Chancellor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aguateros Espectaculares - La Fría FC 3:0

85e minuut.
Castro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chancellor rent richting de bal. Chancellor passt de bal zonder na te denken. Brito is nu in balbezit. Brito schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Cabrera met een harde bal richting middenveld. Viña bereikt de bal nog maar net als eerste. Viña passt de bal in één keer door. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguateros Espectaculares - La Fría FC 3:1

89e minuut.
Mora met een sublieme pass. Viña is nu in balbezit. Met opzet legt Linárez zijn tegenspeler op de grond. Linárez krijgt een gele kaart. Viña raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Viña kan niet meer verder spelen. Cuares komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguateros Espectaculares 40%, La Fría FC 60%.
Aguateros Espectaculares - La Fría FC 3:1