Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rosmini FC Loros Subterráneos
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Chacín passt de bal in één keer door. Peñaranda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ordóñez de bal. Bandres rent richting de bal. Bandres draait met de bal, schiet en ... Elie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosmini FC - Loros Subterráneos 0:1

17e minuut.
Inworp. Atencio met de inworp. Chacín is nu in balbezit. Chacín met een sublieme pass. Farías geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Chacín kopt de bal weg. Peñaranda rent richting de bal. Valdés begaat een overtreding. Valdés krijgt een gele kaart. Peñaranda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Farías zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ordóñez kopt de bal weg. Elie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Farías is nu in balbezit. Farías met een sublieme pass. Chacón is nu in balbezit. Chacín verovert de bal door een tackle van achteren. Chacín schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosmini FC - Loros Subterráneos 0:2

35e minuut.
Páez passt de bal met de wreef. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Farías tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Farías krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Klungelig pakt Herrera de bal. Febles speelt de bal door. Arteaga is nu in balbezit. Palacios onderschept slim de pass. Palacios haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Páez is nu in balbezit. Farías onderschept slim de pass. Farías passt de bal met de wreef. Bandres is nu in balbezit. Bandres schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosmini FC 69%, Loros Subterráneos 31%.
Rosmini FC - Loros Subterráneos 0:2

46e minuut.
Lucena geeft een hoge lob. Inworp. Arnáudez met een snelle inworp. Febles heeft problemen om de bal te vangen. Febles geeft een hoge lob. Montana probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Palacios rent richting de bal. Palacios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rosmini FC - Loros Subterráneos 1:2

51e minuut.
Herrera verovert de bal door een tackle van achteren. Herrera passt de bal met de wreef. Chacín rent richting de bal. Chacín schiet op doel. Ordóñez probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosmini FC - Loros Subterráneos 1:3

57e minuut.
Daar is Farías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Páez is nu in balbezit. Páez probeert naar een medespeler te passen. Palacios rent richting de bal. Palacios draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Guevara speelt de bal door. Benaventte rent richting de bal. Febles verovert de bal door een tackle van achteren. Febles geeft een hoge lob. Montana maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosmini FC - Loros Subterráneos 2:3

70e minuut.
Chacón heeft problemen om de bal te vangen. Bandres rent richting de bal. Bandres passt de bal zonder na te denken. Chacín is nu in balbezit. Chacín schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Millán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosmini FC - Loros Subterráneos 2:4

82e minuut.
Lucena geeft de bal voor. Inworp. Arnáudez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Febles bereikt de bal nog maar net als eerste. Febles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Páez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bandres is nu in balbezit. Chacín is nu in balbezit. Chacín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosmini FC - Loros Subterráneos 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosmini FC 45%, Loros Subterráneos 55%.
Rosmini FC - Loros Subterráneos 2:5