Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Palomares fc Abogados fc
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 23.8
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Carrizo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrizo speelt de bal door. Rondón bereikt de bal nog maar net als eerste. Isea verovert de bal door een tackle van achteren. Isea geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Pulgar passt de bal zonder na te denken. Montenegro is nu in balbezit. Montenegro probeert naar een medespeler te passen. Petit bereikt de bal nog maar net als eerste. Petit schiet op doel. Paal!

28e minuut.
Arvelo onderschept slim de pass. Reyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyna geeft een lange en hoge pass. Isea bereikt de bal nog maar net als eerste. Isea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rondón bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulgar verovert de bal door een tackle van achteren. Pulgar probeert naar een medespeler te passen. Pocaterra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocaterra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Pulgar onderschept slim de pass. Pulgar probeert naar een medespeler te passen. Centeno probeert naar een medespeler te passen. Pocaterra is nu in balbezit. Pocaterra haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Ordáz speelt de bal door. Osuna rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hernández. Hernández krijgt een gele kaart. Osuna moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Osuna kan niet meer verder spelen. Marcano komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palomares fc 62%, Abogados fc 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Palomares fc - Abogados fc 0:0

48e minuut.
Olivera rent richting de bal. Isea verovert de bal door een tackle van achteren. Pocaterra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocaterra haalt uit met een fantastische trap. Casanova werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Sarcos met een sublieme pass. Montenegro is nu in balbezit. Carrizo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carrizo krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrizo onderschept slim de pass. Carrizo passt de bal met de wreef. Pocaterra rent richting de bal. Pocaterra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Palomares fc - Abogados fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Palomares fc 68%, Abogados fc 32%.
Palomares fc - Abogados fc 0:1