Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-22 00:31
  • Competitiewedstrijd: League IV 17
  • Stadion: JESV44 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1156
JESV44 La Fría FC
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


13e minuut.
Mora speelt de bal door. Vicuña geeft een hoge lob. Tavares is nu in balbezit. De la terga verovert de bal door een tackle van achteren. De la terga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Arango heeft problemen om de bal te vangen. Arango rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yánez. Arango is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sojo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ayala probeert de bal aan de voet te houden. Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacio speelt de bal door. De la terga bereikt de bal nog maar net als eerste. De la terga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Quiñones is nu in balbezit. Quiñones geeft een lange en hoge pass. Cuares kopt de bal weg. Arango rent richting de bal. Arango schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
De la terga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bottini komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Arango probeert naar een medespeler te passen. Tavares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavares geeft een lange en hoge pass. Bottini rent richting de bal. Bottini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Yánez rent richting de bal. Arango onderschept slim de pass. Arango speelt de bal door. Arango rent richting de bal. Arango draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Yánez speelt de bal door. Ricaurte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottini haalt uit met een fantastische trap. Suárez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JESV44 - La Fría FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JESV44 49%, La Fría FC 51%.
JESV44 - La Fría FC 1:0

60e minuut.
Brito kopt de bal weg. Arango bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango probeert naar een medespeler te passen. Arango rent richting de bal. Arango schiet op doel. Faríñez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Suárez speelt de bal door. Orozco kopt de bal weg. Ricaurte bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bottini draait met de bal, schiet en ... Suárez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JESV44 51%, La Fría FC 49%.
JESV44 - La Fría FC 1:0