Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rosmini FC Turcos del Futuro
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21.1
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Klungelig pakt Palacios de bal. Febles is nu in balbezit. Villalta begaat een overtreding. Villalta krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Febles bereikt de bal nog maar net als eerste. Febles passt de bal zonder na te denken. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosmini FC - Turcos del Futuro 1:0

10e minuut.
Pocaterra probeert naar een medespeler te passen. Villalta rent richting de bal. Villalta passt de bal zonder na te denken. Scarpeccio is nu in balbezit. Scarpeccio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rosmini FC - Turcos del Futuro 1:1

19e minuut.
Villalta heeft problemen om de bal te vangen. Chacón is nu in balbezit. Chacón passt de bal met de wreef. Palacios rent richting de bal. Palacios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Febles is nu in balbezit. Febles passt de bal in één keer door. Palacios is nu in balbezit. Palacios draait met de bal, schiet en ... Urbaneja probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Limardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villalta geeft de bal voor. Scarpeccio rent richting de bal. Scarpeccio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Patiño met een sublieme pass. Chacón met een sublieme pass. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Febles is nu in balbezit. Febles haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Camargo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chacón rent richting de bal. Villalta verovert de bal door een tackle van achteren. Villalta geeft een hoge lob. Scarpeccio springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosmini FC - Turcos del Futuro 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosmini FC 46%, Turcos del Futuro 54%.
Rosmini FC - Turcos del Futuro 1:2

52e minuut.
Camargo speelt de bal door. Scarpeccio is nu in balbezit. Patiño rent richting de bal. Villalta onderschept slim de pass. Villalta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rosmini FC - Turcos del Futuro 1:3

54e minuut.
Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Patiño verovert de bal door een tackle van achteren. Patiño geeft de bal voor. Guevara rent richting de bal. Guevara geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Guevara is nu in balbezit. Guevara passt de bal zonder na te denken. Febles is nu in balbezit. Febles haalt uit met een fantastische trap. Urbaneja kopt de bal weg. Saavedra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Patiño is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Villalta. Patiño is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Patiño zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Valderrama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Aray bereikt de bal nog maar net als eerste. Chacón verovert de bal door een tackle van achteren. Chacón geeft een lange en hoge pass. Scarpeccio rent richting de bal. Scarpeccio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rosmini FC - Turcos del Futuro 1:4

85e minuut.
Saavedra geeft de bal voor. Chacón kopt de bal weg. Febles heeft problemen om de bal te vangen. Palacios rent richting de bal. Palacios haalt uit met een fantastische trap. Saavedra bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rosmini FC 39%, Turcos del Futuro 61%.
Rosmini FC - Turcos del Futuro 1:4