Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turcos del Futuro JESV44
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 17.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Infante rent richting de bal. Villalta verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Scarpeccio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scarpeccio haalt uit met een fantastische trap. Faríñez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Orozco geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Camargo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Villalta is nu in balbezit. Villalta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pocaterra speelt de bal door. Yánez bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta begaat een overtreding. Villalta krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Camargo rent richting de bal. Camargo met een sublieme pass. Scarpeccio rent richting de bal. Villalta bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turcos del Futuro - JESV44 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turcos del Futuro 46%, JESV44 54%.
Turcos del Futuro - JESV44 1:0

87e minuut.
Orozco onderschept slim de pass. Yánez is nu in balbezit. Yánez passt de bal met de wreef. De la terga is nu in balbezit. De la terga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turcos del Futuro 45%, JESV44 55%.
Turcos del Futuro - JESV44 1:0